[]

BMW X1

200 bin tl’ye kadar cikabilecek bir butcem var, hasarsiz yada ciddi bir hasari olmayan, 80 bin km asagisinda en yeni model olarak 2015 model ve asagisindakiler degerlendirme alternatiflerim arasinda. fakat bu arac hakkinda pek bir bilgim yok, cevremde de kullanan biri yok. benzinli modelini alma niyetindeyim, yolda daha rahat gidebilmesi ve gurultusuz calismasi hasebiyle. merak ettigim 3 konu var.

1-bu arac yillara gore nasil bir degisim gosterdi gorsel olarak? alacagim arac eski bir arac gibi mi durur?
2-babam ve amcamda mercedes’in s350 modeli var, biri dort ceker sistemine sahip, digeri ise degil. dort ceker olmayanin inanilmaz guzel bir yol akisi var. dort ceker biraz daha yere yapisik gidiyor, bu benim pek hosuma gitmeyen bir durum. bu aracta da bu sekilde dikkat edilmesi gereken boyle bir ayrim var mi?
3-arabanin sizce +/- leri

 
BMWde şöyle birşey görmüştüm ben (3 serisi)
Motor / tutuş ve performans süper
ama konfor yerlerde, 320d full paket vardı bende
Arka koltuk inanılmaz dardı, koltuk yeri de mesafe olarak dardı
Kapı kulpları ufalanıp dökülmüştü falan.

Volvo XC40/60 önerebilirim o fiyata.
bir süre bmwden ben uzak duracağım
  • Corc  (25.11.19 19:31:19) 
bmw'ler kullanimi zevkli ama nazik araclar. 5 yasinda 100bin km'ye yaklasmis arac eger bir de senden once hor kullanilmis ise ocagini sondurebilir. bmw'ye bulasacaksan once bir tane saglam usta bul. cunku her 6 ayda bir ihtiyacin olacak.

ben olsam Q5 bakarim. hem bence audiler daha az sikinti cikartiyor, hem de quattro diger dort cekerleri dover.
  • cooperr  (25.11.19 19:49:54) 
yanlış bilmiyorsam x1 2015'de kasa ve motor değişikliğine gitti. o yüzden 2015 model alırken dikkat etmekte fayda var çünkü yeni nesil motor ve önden itiş olayı geldi.

1- yeni kasa alırsan eski gibi durmaz.
2- bu araçta 4 çeker alabilmen için 2000 motor ve üzeri bir araç alman lazım. bu da 200bin tl'yi aşar.
3- sizin yerinizde olsam 1.6 motorlu x3 bakardım. oldukça rijit bir motora sahip. önceki f10 5 serilerinde kullanılan 2 litreden devşirme bir motor. can sıkmaz. 2014 model 200 bin tl'ye kadar bulunabiliyor.

sahibini tanımıyorsan alacağın bmw başına dert açabilir. bunu da eklemeden edemeyeceğim.
  • false pretension  (25.11.19 20:05:12) 
O paranın biraz üzerine çıkabilirsen 2017 ve üzeri (son kasa) mazda cx-5 bakabilirsin.
X1’in derdi tasası bitmez.
Ama illa x1 diyorsan da hayırlısı olsun.
  • otopsicocugu  (25.11.19 21:00:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.