[]

Sıcak Tutan Mont(-10a kadar yolu var)

Çok üşüyen bir kadın olarak mont bakıyorum gönlüm 3 in 1 olanlarda.
Şubatta Almanyada donmayayım, Türkiyede çok gezerim sıcak olunca içini çıkarayım yağmurluğu kalsın, trekking yaparken giyeyim vs.

Polarlılar beni kesmez North Face'in dış kabuk + iç pufidik montlu olanlarını beğendim ama en ucuzu 1500 tl. Üstelik ne kadar sıcak tutacak meçhul.

Marmot olur, jack wolfskin olur adını hiç duymadığım ya da on kere duyduğum da olur. Kadın Fonksiyonel Mont önerisi lazım. Hatta bir de uyumlu fermuarlı içleri varsa polar ya da softshell satın alırım sonra mesela NorthFace ve JackWolfskinde oluyor öyle. Siyah olması bence şart ama cart değilse idare ederim.

 
soruyu takip ediyorum. ayrica ustteki linkteki marka turkiye'ye gonderim yapmiyor, paylasilma amacini anlamadim.


  • in vino veritas  (25.11.19 18:39:33) 
Abi saka mi yapiyorsunuz canada goose -30'lar -40'lar icin. Turkiye'de kisi Erzurum'da gecirip geceleri disarida calismiyorsaniz sacmalik. Marka uzerinden piyasa yapicam diye ter icinde kalicaksiniz.


  • hot potato  (25.11.19 18:45:41) 
Muş'ta bulunuyorum -30lari gördüm hadi kendim için o montlara bakarım da, söylediğiniz montlar almanya dâhil abartı @hot patato + 1000

Paranız cebinizde kalsın www.decathlon.com.tr
Bunu alın dua edersiniz ki bu bile kısmen fazla. Alacağınız montun dış membranı suya dayanıklı, iç dolgusu kaz tüyü olur ise tadından yenmez tabi bu montlar bilinen markalarda 1000tl civarı gerekli mi bence decathlon varken gereksiz, ayrıca aklinizda olsun tüyün niteliği ile dolum oranı ve dolgu yoğunluğuna dikkat edin. Elyaf dolgulu alacaksanız da santimetrekareye düşen dolgu miktarına bakın.
  • karacigerim vur kadehlere  (25.11.19 18:58:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.