[]

fitre kahve makinesi

300tl ye kadar bir şey almam lazım.

www.trendyol.com

www.trendyol.com

www.morhipo.com

bende 10 yıldır falan braun var hala çalışıyor şimdi 450tl civarı.

ek özellikleri falan varsa 350tl de olur sorun değil.

var mı başka ürün bu fiyat bandında?

 
Biz delonghi'ninkini kullanıyoruz 1.5 yıldır; 180 lira civarı bir fiyata almıştık, gayet memnunuz ama öyle ekstra özellikleri vs yok. Ayni markanin espresso makinesinden de cok memnunuz, 4 yildir sifir sorun ile kullaniyoruz. O yuzden filtre kahve icin de delonghi tercih ettik. Link bulursam ekleyeceğim.

Edit: şu makine ama fiyatı 1.5 yılda bayağı artmis m.n11.com
  • fraise  (25.11.19 14:11:59 ~ 14:15:19) 
ben electrolux ün ekf7600 ürününü kullanıyorum. gayet memnunum.
en önemli özellikleri;
-aroma ayarı olması,
-saat ayarı olması ki en sevdiğim (geceden kahvesini suyunu koyuyorum ve sabah ayarladığım saatte kahvem hazır)
-metal filtresi olması.
link: www.trendyol.com
  • mazin  (25.11.19 14:45:42) 
Ben homend aldım, saatli kuruluyo, o saatte demlemeye başlıyor <3
sırf bu özelliği istediğim için bilmediğim kıytırık bi marka diye korkarak aldım ama şaşırttı, memnunum gayet. müşteri iletişimi de iyi. ince düşünmüşler.

şu modelin saatlisi gibi ( çıkmadı önerilerde, belki burda yoktur) www.trendyol.com
  • neynep  (25.11.19 14:48:33) 
11.11'de kuponum olduğu için Electrolux EKF5300 almıştım. 120 liraya falan geldi bana. memnunum diyebilirim. su koyma haznesi biraz kullamışsız geliyor ama aroma ayarı falan var. belli bi saatte demlemeye başlama özelliği yok ama sabahları uyanınca kahveyi koyuyorum 3 dk da falan hazır oluyor zaten.


  • contavolta  (25.11.19 15:04:34 ~ 15:05:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.