[]

türkiyeden polonyaya

para aktarmanın en masrafsız yolu nedir? atmden her para çektiğimde 17tl gidiyor. bir çok internet servisi denedim. paypal, g pay, n26, transfer wise... ama hiçbiri kar etmedi. ne yapacağımı şaşırdım. tek ihtyacım olan polonyada yaşayan biri olarak türk lirası geldiğinde türk kartımdan para çekmek komisyonsuz bir şekilde.




 
yapıkredi'nin unicredit ile anlaşması var, yapıkredi kartın varsa unicredit atm'sini kullanarak komisyonsuz çekebiliyorsun paranı.


  • aziz dostum jack  (25.11.19 14:17:39) 
kartım yok ve çok pişman oldum açtırmadığıma şuan yapabileceğim bir şey var mı bu konuda? garanti ve enpara kartım var sadece.


  • douglas  (25.11.19 14:19:30) 
enpara ve garanti'nin benzer bir ortaklığı var mı bilmiyorum, şöyle bir baktım internetten ama yok gibi.

vekaletname ile hesap açtırabiliyor musun ona bi bakabilirsin. türkiye'den birine annene-babana veya güvendiğin birine vekaletname gönderirsin, o hesap açtırıp kartı sana posta ile gönderebilir belki.

edit: bu arada bulunduğun şehirde unicredit atm'si olup olmadığından emin olman lazım, yapıkredi yok diyor gibi, bilemedim.ü

www.yapikredi.com.tr
  • aziz dostum jack  (25.11.19 14:35:05 ~ 14:38:46) 
ininal kart işinizi görebilir. bir inceleyin


  • yemrem  (25.11.19 14:53:13) 
Teb en iyisi. Oranları da iyi. Ben teb kartımla bnp paribas atmlerinden ücretsiz çekiyordum


  • mg3929  (25.11.19 15:08:52) 
ininial kartla ücretsiz para çekme gibi bir seçenek göremedim. teb'i ilk defa duydum. vekalet ile banka hesabı açmayıda araştıracağım. yalnız hala kesin bir sonuca ihtiyacım var tabii. her seferinde komisyon ödemekten yoruldum.


  • douglas  (25.11.19 15:17:53) 
Revolut. Kesin cozum. Hemen uygulamayi indir,10 dakikada hesabini ac. Sonrasinda anlik olarak trdeki kartindan TRY olarak para yukle. Guncel kurdan PLN ye cevirip harca. Bu kadar basit.


  • cancan  (25.11.19 15:45:31) 
para aktarmak icin en kolay transferwise ana karttan nakit cekimlerde komisyon aliyor. revolut ile aylik 400€'ya kadar komisyonsuz nakit cekebilirsin atm'lerden ama revolut henuz tr'ye desteklemedigi icin direk revolut'a para yukleyemezsin. onun yerine TW'a para yukle. TW'den revolut hesabina aktar, sonra revolut hesabindan cek


  • crucio  (25.11.19 16:16:41) 
  • sadegazoz  (30.01.20 21:24:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.