[]

İstanbullu biri için Malaga'da çalışma

Doğma büyüme istanbulluyum, tüm nimetlerinden faydalanıyorum, işim gereği sürekli dünyanın farklı metropollerine seyahat ediyorum. Malaga - İspanya'dan bir iş teklifi var, Malaga'yı gidip görmüş insanlar için sorayım, yaşanılır mı?




 
Ben sevememiştim. Çok pakistanlı vardı. Pisti. Belki siz seversiniz. İspanya'da 15 şehir gördüm. En sevmediğim Malagaydı.


  • geçerkenugradım  (25.11.19 13:36:27) 
bayağı küçük bi yaşta gitmiştim (10 yıl kadar önce), güzel, hareketli bi sahil kentiydi. ne beklediğine bağlı ama bence yaşanır, ben yaşardım.


  • xvyz  (25.11.19 13:37:55) 
Malaga tam bir liman sehridir, malagayi ayakta tutan denizcilik.

ben sevmistim malagayi, izmirin cok bezeriydi, klasik ispanyol yasam tarzi hakim. hava hep iliman.

yerinizde olsam imkanim varsa bi gider gorur ona gore karar veririm. thy nin direkt ucusu vardi sanirim.
  • cairo  (25.11.19 13:42:57) 
Sakın. İstanbul’un tüm nimetlerinden faydalanıyorum demiş adam. Psikolojin bozulur. Benzerini yaşadım. Yine metropol harici avrupa şehri önermiyorum. İşçi şehri diyebilecegimiz bi kenti asla.


  • Deathrow  (25.11.19 14:21:25) 
Malaga Yasli ingiliz turist sehri, kucuk bir sehir kesinlikle degil.Sahsen sevdigim bir yer degil ama sehir merkezinde az vakit gecirdim. 2 ay kadar merkeze yarim saat mesafede bir kasabada 1 sene kadar da cordoba'da yasadim. Granada ve sevilla gibi bence cok daha guzel dokusu olan sehirlere 1 saatte gidebilirsiniz tabi. Yani Istanbul'dan, Turkiye'den gidilebilecek bir yer bence. bu boyutlarda bir avrupa sehrinde sikilmaz insan, sikiliyorsa adapte olamamistir.


  • hewit  (25.11.19 15:53:13) 
İspanya'ya hem tatil hem iş için çok gttim. Doğma büyüme İstanbullu genç bir insan İspanya'da Barcelona'dan başka bir şehirde yaşayamaz. Değil Malaga Madrid bile kesmez seni. :)


  • iwasbornonamountainside  (25.11.19 16:06:28) 
bana da antalya'yı andırmıştı. istanbul'u dolu dolu yaşıyorsanız, malaga sizi kesmez, anca barcelona, bir ihtimal madrid


  • asteriks  (25.11.19 16:34:43) 
Yani boyle bir soru soruyorsan buyuk ihtimalle en az ilk bir iki sene surekli istanbul ozleyeceksin. O yuzden zorlanirsin.


  • hot potato  (25.11.19 17:43:46) 
Salladım bu iş teklifini. Update yazayım buraya da.


  • roket adam  (23.06.20 02:01:10) 
istanbul'da rahatın ve gelirin iyise bence gerek yok gitmeye.

işsiz olsan ya da gelirin çok düşükse gidilir.
  • kickboxer  (23.06.20 02:05:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.