[]

2.el araç tavsiyesi

Kısıtlı bütçemle kredi takviyesi yapıp araç almayı düşünüyorum. Büyük oranda şehir içi kullanım yapacağım. Otomatik vites olacak ve hatchback kasa bakıyorum. Çok fazla araç bilgim yok ama yedek parçası kolay bulunabilir ve ucuz, gerektiğinde satışı kolay bir model arıyorum. E tabi birde çok yakmazsa güzel olur. Max bütçe 40000tl

Dikkat etmem gereken konuları bilgisi olan arkadaşlar iletirse genel kültür olur.


 
clio 1.5 dizel


  • jelly bear  (25.11.19 00:25:54) 
O paraya otomatik araba almayın. Zaten kredi çekeceksiniz, o bütçeyle alacağınız otomatik vitesli araba çok eski olacak ve sorun çıkarırsa masraflı olacak.

Manuel düşünürseniz, 2008-2011 arası clio 3 ya da punto tavsiye ederim.
  • signore  (25.11.19 00:36:29) 
o paraya alacağın otomatik vites ve hb kasa araç 1 sene geçmeden seni sorunlarla boğar. tabi bu durum çok şanslı değilsen geçerli. uyduruyorum teyze/dedenin biri 8 senedir aracı haftada 20km kullanmıştır, bakımlarını zamanında yaptırmıştır, sen de teyze/dedeyi tanıyorsundur ve o aracı almışsındır. 80 milyonda bir olasılık.

clio manuel diyorum ben de. alternatifler: ibiza ve fiesta.
  • bisorumvargaliba  (25.11.19 00:44:47) 
Yüksek km'de dizel araç almayın, uzebilir.

Otomatik istiyorsaniz CVT şanzımanlı bir model tercih edin, cvt çok sorunsuzdur.

Güncel fiyatlarını bilmiyorum ama 2007 model Honda Civic hybrid bakabilirsiniz. Hem nispeten az yakar, hem cvt otomatik sanzimanlidir, hem de sorunsuz bir araçtır.

Alternatif olarak Toyota'nın 1.4 ya da 1.6 vvti motorlu modellerine de bakabilirsiniz. Onlar da hem tüketim hem de sorunsuzluk bakimindan çok iyidir.
  • faati  (25.11.19 03:45:33) 
o bütçeye önerebileceğim honda jazz olur. O bütçede otomatik alırken iki kere düşünün derim.


  • kraldan cok kralci  (25.11.19 08:21:28) 
yaris al ama o fiyatlara zor.


  • mikahakkinen  (25.11.19 09:42:55) 
Bütçeyi arttırmadan otomatik belliki zor gibi km düşük araç zaten bulamadım. Manuel cliolara göz atayım biraz bu zamana kadar otomatik kullandım hep o yüzden manuel düşünmüyordum


  • Humanimal  (25.11.19 23:45:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.