[]

İstanbul otel tavsiyesi

İstanbulda tercihen avrupa yakasında otel arıyorum. Ucuz olması tercih sebebi haliyle. İki kişi kalınacak öyle evlilik cüzdanı falan sorun etmeyen biryer olmalı.

Sizin tavsiyelenirinizle beraber şurası nasıldır acaba:

denizhotelrs.com

 
sultanahmet daphne otel

www.hoteldaphne.com
www.hoteldaphne.com

ben kaldim cok cok memnundum. manzarasi da, odalari da cok tatli. sitede euro fiyati falan vardir ama telefonla gorustugunde turklere normal tl uzerinden fiyat verir.
  • la traviata  (18.04.10 16:30:38) 
size daha once gıttıklerımden temız ve uygun buldugum ıkı uc otel lınkı gonderecegım. evlılık cuzdanında sorun cıkarmıyorlar ama mutlaka check ın yapmadan once pazarlık yapın.

www.reseliva.com

www.inkahotel.com

hotelpeninsula.com

iyi istirahatler.
  • male escort  (18.04.10 16:55:46 ~ 16:56:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.