[]

kimsenin heyecanlandırmaması?

yahu cidden ruhum çürümüş herhalde, milletle ilgili tek düşüncem "aa bu güzelmiş, tatlıymış, iyiymiş, hoşmuş bla bla" oluyor. o ışık yok, hiç aşık olamayacakmışım gibi.
bu yüzden de hiç heyecan duymadığım ilişkilerim oldu.

bu döngüyü nasıl kıracağım heyecanlandıran biri çıkmazsa? evli, ilişkide olup da mutsuz olan var mı bu yüzden aranızda? sonra naptınız?

nerede yaa bu adrenalin?

danke.

silerim sonra

 
Uzun sure yalniz kaldin mi?
Yalnizliga mi alistin acaba. bi yerden sonra cok cekici oluyor yalnizlik ve kimse kolay kolay etkileyemiyor

  • Flipsflops  (24.11.19 14:04:48) 
galiba o da etkili, bir süre sonra biriyle birlikte olunca farklı sorumluluklar, farklı yükler biniyor.
yalnız kalmanın iyi yanlarını istiyorum ama ilişki de aşırı heyecanlandırsın istiyorum. sanırım hem karnım doysun hem pastam dursun durumu bu.

  • passion rules the game  (24.11.19 14:08:37) 
aşık olmak bir anda olan bir şey değil bence zamanla olan bir şey demek ki o şekilde zamanla aşık olacağın birisi karşına çıkmamış olabilir. Aramakla bulunmaz zaten ama evde kapanıp da gelmesini eklemek malum imkansız.

umarım hayatının aşkı karşına çıkar ve kaçırmazsın.
  • basond  (24.11.19 14:16:16) 
Arada olur böyle dönemler. Biraz zaman tanı kendine ya da ortamını değiştir.


  • Amaranta ursula  (24.11.19 14:27:39) 
Bilakis evlilikte mutlu olan var mi, heyecani koruyan var mi diye sorman lazim.


  • stavro  (24.11.19 14:54:21) 
Bu ciddi bir durum aslinda.
Kök dosyadan çözme i tavsiye ederim.

Onerilerim;
- her derde deva $amanik seans
- munay ki
- kakao seremonisi
- kalp açma yogasi (internette var)
  • janderzel zartanyan  (24.11.19 15:26:05) 
Duygusal ilgiye ihtiyaç duyduğun zamanlarda random kişilerle yakınlık kurmaya uğraşmış, sonucunda hayalkırıklığına uğramış ve bir insanla saf, katışıksız bir yakınlık kurmak konusunda umudunu uzunca bir süreliğine kaybetmiş olabilirsin. Kendini nadasa bırakman bunun çözümü.


  • epistemic_regress  (24.11.19 16:30:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.