[]

Apple tv hk.

apple tv aldım da bazı sorularım olacak;

1. benim bazı akıllı ev aletlerim var. bunları normalde iphone üzerinden yönetiyordum homekit ile. ancak homekit üzerinden evin dışına çıkınca iletişim kuramıyordum bu aletlerle. "apple tv yi hub yaparsanzı kullanırsınız" diyordu uyarı olarak. şimdi apple tv'yi hub olarak belirledim ancak hala homekit aksesuarlarıma wifi harici bağlantı sağlayamıyorum. nasıl yapabilirim bunu? google'ladım da aslında ama ben anlamadım sanırım.

2. apple tv'de; "siri youtube aç. netflix aç, spotify aç" yapamıyor muyuz? ben ne zaman kumandanın diktesini aktif edip söylesem bunu yazı olarka yazıdrmaya çalışıyor. veya entegrasyon sorunu mu var?

3. apple tv üzerinden televizyonu açıp kapatabiliyor muyuz samsung? ue40ju6070u model bir televizyonum var.

4. ve son olarak; apple tv ile başka, düz alışkanlıklarımı kolaylaştıracak ne yapabiliyorum? digiturk'ün apple tv ile entegre çalışan bir şeyi oyk sanırım değil mi? yani digiturk film kanalları için ayrı, apple tv için ayrı kumanda kullanmaya devam?

 
2. siri türkçe desteği yok
3. yapabilmesi lazım da televizyonda bir ayarı olabilir.
4. ayrı kumanda
  • passion rules the game  (24.11.19 13:33:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.