[]

Amsterdam-Berlin-Ankara rotası

23 Mayıs'ta konser için Amsterdam'da olacağız. Bu nedenle gidişi şöyle düşündüm:

22 Mayıs Ankara-İstanbul aktarmalı Amsterdam
22-23-24 (3 gece Amsterdam)

25'i Berlin'e geçiş

25-26-27 (3 gece Berlin)

28'i Berlin'den direkt Ankara'ya dönüş.

Berlin'e 3.5 gün çok fazla değil mi? Müze vs. gezmek istemiyoruz. Ne yapacağız orada 3.5 gün? Bütçemiz de çok fazla yok zaten 2 gece Berlin için ideal gibi geliyor ama 28'inde dönmezsek İstanbul aktarmalı Ankara'ya dönnmemiz gerekiyor. Hem yorucu hem daha masraflı.

25'inde Amsterdam'dan Brugge'a geçip, 1 gece orada konaklayıp geri 26'sında Amsterdam'a dönüp direkt Berlin'e mi geçsek?

İki gündür bununla uğraşıyorum çıkamadım içinden :(

3 kişi gidilecek bütçeler minimumda.

 
amsterdam'dan brugge'e gidip oradan geri berlin'e gecmek cok yorucu ve masrafli olur. onun yerine amsterdam berlin arasi bir yerlerde bir gece konaklamak daha mantikli. ulasimi trenler ile mi yapiyorsunuz? amsterdam'dan dortmund frankfurt'a gidilip, orada 1-2 gece kalip berlin'e gidilebilinir


  • crucio  (23.11.19 15:45:52) 
Amsterdam-Brugge arası arabalara baktım 400 lira civarı günlük kirası. Ama evet Amsterdam'a döner dönmez uçağa yetişip Berlin'e geçmemiz falan gerecek çok yorucu.

Amsterdam'dan Berlin'e uçakla gidelim dedik daha ucuz ve az yorucu olur gibi geldi. Ama daha biletler falan alınmadı tabii.

Ben daha önce Münih, Köln ve Berlin'e gittim. Ama o Köln, Frankfurt tarafları çok gidilmeye değmezmiş gibi geliyor hep. :/
  • jacque  (23.11.19 15:49:42) 
Berlin icin butce az diye dert ediyorsaniz, Amsterdam´da ne yapacaksiniz? Brügge ve Amsterdam Berlin´in iki kati pahali yerler.

Mayis ayinda, sansiniz da varsa harika oluyor hava. Disarida bol bol vakit gecirebilirsiniz, parklar dolmaya baslar. Bot kiralayip nehirde tur yapabilirsiniz. Potsdam´a gidip harika parklari ve savastan zarar gormemis satolari gezebilirsiniz. Berlin´den cok farkli bir havasi var Potsdam´in ve bir saat uzaklikta Berlin´e. Bit pazarlarini gezebilirsiniz. Teras barlara gidebilirsiniz, Klunkerkranich gibi. Nehir kenarinda da cok hip mekanlar var. Bir ton iyi restaurant, cafe var. Ucretsiz tonla konser ve etkinlik olur, onlari internetten takip edebilirsiniz.
  • buf-e kür  (23.11.19 15:51:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.