[]

bu paket ile xbox one s almak makul mu?

selam,

hepsiburada kampanya yapmis: Microsoft Xbox One S 1TB All-Digital Edition Oyun Konsolu + 3 Oyun + 2 Kol + 1 Yıllık EA Access = 1800 lira. cok oyuncu degilimdir, fifa oynamayi seviyorum. bir de aletin netflix ozelligini kullanmayi dusunuyorum. evde 1080p full hd 24 inch bir tv var. sanirim bu tip bir konsol icin ideal.

sizce bu fiyat avantajli mi yeterince? yeni gen. konsollarin cikmasina bu kadar az kalmisken xbox one s alinir mi hala? daha ne kadar is gorur? fifa 21-22yi de oynayabilir miyiz bundan? :)

 
çok pahalı all digital için. amazon bf bekleyin.


  • bahoho  (22.11.19 16:06:50) 
değiştimi bilmiyorum ama xbox 360 zamanında netflix benzeri online servislerin hiçbirini xbox aboneliğini ödemeden kullanamıyorduk. xbox one'da bu değişmiş olabilir gerçi... netflix izlemek istiyorsanız android tv box da işinizi görür.


  • false pretension  (22.11.19 16:52:35) 
ea access geriden geliyor, fifa 20 diyorsan +300 tele en iyi ihtimalle.
game pass ile oyun çok aslında ama fiyat olarak bilemedim. çok oyuncu değilim demişsin o yüzden değmeyebilir.

  • passion rules the game  (22.11.19 17:17:12) 
Merhabalar, geçen hafta one s aldım.

Çok oyuncu değilim ben de aynı şekilde ve ps4'e ve pro'ya bir asgari ücret vermek istemedim. Ps4'ün ikinci eli fiyatına geldi one s. Bir iki oyun indirdim performansı gayet iyi.

Bir, iki sene oyalar beni. Sonra 4k bir konsol alırım uzuclamış olur Ps4 pro veya xbox one x :)

Netflix kullanmıyorum ama @false'ın dediği gibi ise çok saçmaymış.

Ea access'te fifa 19 var şu an, 20 de Nisan gibi gelir herhalde. 21 oynamak istersen indirim vs. kovalayıp satın alabilirsin elbette. Access'e gelmez bu yıl hiç bekleme :)
  • chicha  (22.11.19 21:33:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.