[]

Odamda wi-fi çekmiyor, sinyal çekici var mı?

teknoloji özürlüyüm, internette biraz baktım ama istediğim gibi bi şey henüz bulamadım.
odama sinyal çekici gibi bir şey istiyorum, internet çekmiyor. önereceğiniz bir ürün var mı? yaklaşık 15-17 metreden çekecek, arada koridor ve kirişler var.
mevcut internet çok az çekiyor ve sürekli kopuyor :(


 
www.trendyol.com şu var bizde, iş görüyor.


  • hadsafhada  (22.11.19 12:03:37) 
araman gereken şey router. Koridora koyacaksın, mevcut wifi sinyalini güçlendirip sana kadar ulaştıracak.

Üstteki cihaz görece daha iyi bir çekim için kullanılabilir ama senin durumunda pek işe yarayacağını zannetmem.

Router ararken de yorumlarını çok iyi oku, biz aşağıdaki everest'i aldık tam bir rezalet çıktı. Kafasına göre bağlantıyı kesiyor, ağlar görünüyor ama internet bağlantısı yok diyor, kilitleniyor, çekim mesafesi rezalet.

urun.n11.com
  • kimlanbu  (22.11.19 14:01:19) 
öncelikle senin aradığın şey router değil, router alırsan kullanmayacağın özellikleri için para vermiş olursun. Alman gereken bu: www.trendyol.com

ya da benzeri bir ürün, incelemesini izliyip fikir edinebilirsin
  • mirty  (22.11.19 14:56:24 ~ 14:56:45) 
www.hepsiburada.com

Alman gereken şey bu kesinlikle hem de bu fiyata asla ama asla kaçırma. Ben 1 ay kadar oluyor alalı 150 TL' ye almıştım, dün bakınca 100 TL' ye düştüğünü gördüm, bir tuhaf oldum.

Ethernet portu falan da var, çok iş görüyor. Sorun yaşadığın yere koy ve tüm sorunları geride bırak. Isınma problemi falan da yok. Üstelik priz israf olmasın diye üstünde bir de priz var. Çok güzel düşünülmüş. Kurması çok basit. Yani almamak için bir neden yok.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (22.11.19 16:56:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.