[]

Kusa çarptım

Sokak arasında 10 km hızla falan kusa çarptım. Aslında görünce durdum baktım bir kaç tanelerdi korna çaldım uçtu zannettim diğerleriyle birlikte :((( Çok üzgünüm çok arabadan inemedim bile. Saolsun bir genç vardı olmus abla dedi. Elim ayağım titriyor hala. Ne yapacağımı bilemiyorum. Azıcık bir ümit olsa alıp goturecektim veterinere ama kilitlendim kaldım. Çok pişmanım kendim inip bakmadım diye.

Nasıl geçecek bu gece? Günaha da girdim offf ruhum daralıyor.

Sorum yok ama bir akıl verin bana

 
Bir kedi sayenizde güzel bir ziyafet çekecek.


  • Mirket  (21.11.19 17:46:20) 
Kuşu aldık ordan bırakmadı arkadaş.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (21.11.19 17:47:21) 
senin suçun değil, kuşun uçması gerekiyordu.

www.youtube.com
  • tepedeki psychedelic adam  (21.11.19 18:00:40) 
geçmeyecek. bununla yaşamayı öğreneceksin.

kuşun kaderi oraya kadarmış. kurtarabildiğiniz kadarıyla hayvan destekçisi olursunuz umarım. zira hiçbirinin ağzı yok. bir cana karşılık gelemeyecek yaptıklarınız belki ama rahatlatacaktır.
  • baldan kaymak  (21.11.19 18:32:16) 
git birazcık yürü hava al kendine gelirsin ablacım. kaza olmuş istemeden bir daha olmaz inşallah. fazla da büyütmeyin.


  • turbo sadık  (21.11.19 19:17:53) 
Artık yapacak bir şey yok. İnsanlar günah olarak gördükleri şeylerden duyduğu acıyı iki şekilde azaltabiliyorlar genelde dinlerde: tövbe ve kefaret. Bir dahakine zaten daha dikkatli olursunuz bu kadar üzüldüyseniz. Kefaret olarak da sokaktaki hayvanları beslemeyi pencere önlerine kış günlerinde kırıntı bırakmayı düşünebilirsiniz.


  • eatpraylaw  (21.11.19 19:22:07) 
Gecmis olsun. Cocukken balkonda besledigimiz civcive kaza ile basarak olumune sebep oldugum icin ne hissetiginizi çok iyi anliyorum. Bence allahim sen biliyorsun isteyerek yapmadim ama eger yapabilecegim bir sey varken yapmadiysam beni affet ve bundan sonra canlilara bilerek bilmeyerek zarar vermekten beni koru diye dua edin. Bazi mama sitelerinde barinaklara mama bagis linkleri var oralardan katki yaparsaniz da kendinizi bir nebze daha iyi hissedersiniz diye dusunuyorum.


  • nick dedigin  (21.11.19 19:43:47 ~ 19:47:56) 
Yediğin tavukları düşün :)


  • Mistyimage  (21.11.19 22:02:13) 
Birinde karşı şeritten gelen arabaya çarptı, sonra sekti bana çarptı. Üstelik humming bird idi, canlısına bakmaya kıyamazken motora çarpma sesini duymak beni bitirdi. Diğerinde yine aynı cins dünya güzeli motorun aynasına çarptı, yarım saat yol kenarında oturup ağladım başında. Hissettiklerinizi anlıyorum. Zaten kuş aşığıyım. hiçbir canlının ölümüne sebep olmak istemem, hele kuşların...
Bu kış sokaktaki kuşlara, buğday ve arpa verebilirsiniz. Her gün belli bir noktaya bırakırsanız öğrenirler. Acınızı hafifletmez ama belki birkaç tanesinin kışı çıkarmasına faydanız olur, mutlu eder sizi.

  • benyazarsamolur  (21.11.19 22:28:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.