[]

internetten gitar alınır mı?

ilk önce şunu sorayım: normal mağazada bir sürü gitar oluyor. üzerlerinde de fiyat etiketi var vs. bunları satıyorlar anlaşılan. mesela mağazada bir modeli beğendik. oradaki gitar teşhir kategorisinde midir yoksa hiç açılmamış kutuda olan mı istenmelidir?

peki internetten aldığımızda bizim için sakıncası olan durumlar var mı (internetten alınınca teşhir göndermeleri daha olası gerçi)?


 
alınır. ben internetten enstrüman almaya daha sıcak bakıyorum. alıyorum, akordunu falan rahat rahat yapıp deniyorum. beğenmezsem iade hakkım zaten saklı olduğu için bir problem olmuyor...

edit: internet satışı olan yerlerde genelde teşhir olmadığından bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. yan flüt falan da aldım, bir sıkıntı yok...
  • babilbaligi  (21.11.19 16:52:24 ~ 16:53:05) 
ben internetten klasik gitar almıştım. gayet memnun kaldım. kutusunda vs geldi.

bu bahsettiğiniz durum enstrüman değil her ürün için geçerli. kutusu açık ürün almak istemiyoruz. ama bazen araç almak gibi düşünün 100 bin verip aldığınız aracın içine defalarca oturulmuş kapısı da defalarca açılmış oluyor.

müşteri beklentisiyle alakalı biraz ama benim kişisel fikrim ürünün üstünde çizik ve daha önce kullanıldığı falan belli olmuyorsa sıkıntı çıkarmamaktır.
  • ozdek  (21.11.19 17:03:22) 
alinir, cogu magaza sifir satiyor ama sorabilirsiniz; n11 hepsiburada filan bakin hangisi ucuzsa alin, net cok daha uygun


  • sweetoffice  (21.11.19 17:05:59) 
davul, flüt vb. enstrümanları bilemeyeceğim ama gitar gibi ağaç enstrümanları eline alıp çalıp denemek lazım. Ha internetten klasik gitar aldığım oldu zamanında, bi sıkıntısı da yok ama aynı ağaç türünde bile sesi değişiyor, klavyesi modelden modele değişiyor uzun yıllar çalacağın bir şeyi bi denemen lazım.

Ben geçenler Tünel'deki Dore müzikten Epiphone Les Paul aldım, oradaki açık olanı aldım çünkü çalıp deneyim onu beğendim. Başka da yoktu tabii kutulu vs. İnternetten alsam depodan mı gelirdi, yoksa yine şube mi paketleyip gönderir emin değilim. Teşhir kategorisinde olmuyor ama. Sen yine her yerine bak bir sıkıntı var mı diye ama, sonuçta senden önce çalanlar olmuştur.

internetten alınca en büyük sorun kargo şirketleri bence. Onların düşürmesi zarar vermesi daha olası geliyor bana. Ayrıca aldığın yere bağlı olarak, sap ayarı bozuk falan olabilir. Mydukkan kontrol edip gönderiyordu diye hatırlıyorum. Müzik alışverişi için müzik mağazalarını kullan ara sor danış bence. Mydukkan genel olarak çok iyiydi -hala öyle mi bilmiyorum-. Dore ve Zuhal'in e-shop'u da iyidir sanırım.
  • nhk ni youkosu  (21.11.19 18:50:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.