[]

turkcell yurtdışı internet

turkcell'in yurt dışı internet paketine baktım.
günlük 49 tl.
bu çok pahalı değil mi? turk telekom'da 1gb'lık paket 45 tl. üstelik günlük de değil.
başka bir turkcell paketi var mı yurt dışı için?

 
bahsettiğiniz paket yurtiçinde kullandığınız paketi yurtdışında da kullanmak için ödeyeceğiniz günlük ücret. eğer internet ihtiyacınız olmayacaksa, hiçbir şey yapmayın. bu paketin pahalı olmasının tek sebebi internet.

gelen aramalara dönmez, bir yeri aramaz ve interneti kullanmazsanız bir ücret ödemeyeceksiniz. arama yapmanız gerekirse de sanırım ilk aramadan sonra (gelen veya giden) bir paket tanımlıyor otomatik olarak, o da 20 lira bir şeydi. bununla konuşma yapabiliyorsunuz belirli bir süre. çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz bu konuda.
  • givemesomesubstance  (21.11.19 09:10:41) 
arkadaşın ihtiyacı var ki bakmış diye düşünüyorum.

turkcell'de paket alırsan günlük kullanımdan çok daha pahalıya geliyor genelde.

www.turkcell.com.tr

150mb internet 219 tl.

20 tlye tanımlanan paket 25mb internet vsvs rezil bir paket ve bir defa tanımlanıyor sanırım.

paket yapmayacaksanız hattınızı ve telefonunuzu roaming'e kapattırın çünkü yanlışlıkla bir şekilde kullanma ihtimaliniz yüksek diğer türlü.
  • ayin yazari  (21.11.19 10:24:11 ~ 10:25:28) 
120 tl’ye yurtdışı paketi vardı konuşma+2gbinternet
Pek bilinmiyor bu paket ama turkcell uygulamasından bulabilirsiniz.

  • megalomaniac  (21.11.19 11:50:54) 
m.turkcell.com.tr
Mobildeyim editleyemedim kusura bakmayın.

  • megalomaniac  (21.11.19 11:52:16) 
gittiğiniz yerden lokal hat alın her zaman daha ucuza gelir. havaalanından almayın ama.


  • ozdek  (21.11.19 13:19:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.