[]

15 Temmuz Şehitler Köprüsü

Merhaba,

Köprüden geçmek için OGS/HGS aboneliğine gerek var mı?

Yani herhangi bir aboneliğim yok. Geçtikten sonra normal bir şekilde KGM’nin sitesinden online ödemek istiyorum.
Umarım HGS ya da OGS gişesinden geçmek bir tarife yüklemiyordur ekstradan.

Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

 
Online ödeme görmedim hiç. Hgs alman lazım. Avrupa Anadolu geçişinde ödersin. Avrasya tünelinde internetten ödeme var ama köprüye göre pahalı


  • sutlu nescafe  (21.11.19 04:43:04) 
Bir şey olmaz geçin siz, kimse bir şey demiyor.


  • lisw  (21.11.19 08:30:39) 
Tek geçiş için böyle bir ödeme yöntemi yok maalesef, geçtikten sonra 15 gün içinde HGS alırsanız kaçak geçiş cezası ödemezsiniz.


  • John Bloor  (21.11.19 08:48:23) 
gişe yok artık köprüde dümdüz basıp gidiyorsun o yüzden ekstra bir yükü yok. fakat hgs/ogs olmadan ücret ödeyecek bir yöntem de yok. kaçak geçtikten sonra 15 gün içinde hgs alınca normal tarife ücreti düşer hesabından. al zaten bir hgs, otobana çıkarsın köprüden geçersin vs. aracın varsa bulunsun.


  • hadsafhada  (21.11.19 09:08:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.