[]

Sürekli sarılma isteği

Hoşlandığım kişiye sürekli sarılma isteğim var onun benim varlığımdan bile haberi yok büyük ihtimalle ama böyle gördüğüm yerde gideyim sarılayım o bu şoku atlatamadan kaçayım diyorum. Böyle saçma bir şey yapmam tabiki ama bu nasıl bir sevgi bu nasıl bir istektir yarabbim. Sizde de oluyor mu bu ben platonik oldugum için mi böyle hissediyorum?




 
Seksi vucutlu biriyse bana da oluyor.


  • stavro  (20.11.19 23:36:53) 
Aşırı sempati beslediğim ya da üzüldüğüm insanlarda bana da oluyor. Hoşlandığım, sevdiğim insanlarda elbette oluyor. Normal bence. :)


  • epistemic_regress  (20.11.19 23:58:10) 
oluyor, sarılmayı çok çok çok severim. hoşlandığım, sevdiğim, üzüldüğüm, şefkat duyduğum, özlediğim herkese sarılmak geliyor içimden. ki yeri geldiyse olunca bu isteği bastırmıyorum.


  • Mossy  (21.11.19 00:27:14) 
sarılmıyoruz. ondan hep.

galatasaraylı yastığıma sarılırım ben hep.
  • baldan kaymak  (21.11.19 00:31:52) 
Platonik aşık olduğum zaman değil sarılmak dokunmayı bile hayal edemezdim, heralde o an bayılır yok olurum erir giderim diye düşünürdüm. Koluna değdiğim zaman kalbimin ritminin normale dönmesi, yanaklarımın kızarıklığının geçmesi 15 dk falan sürerdi.
Ama sevdiğim insanlara hep sarılırım, sürekli. Temassız sevgi olmaz bence.

  • megalomaniac  (21.11.19 01:33:18) 
hoşlanmanın bi tık ötesi olabilir tabi ama sadece sarılmak değil direk temas isteği, kolum ya da bacağım değse bari düşüncesi swh, güzel duygular bunlar ya...


  • takunyali kokos  (21.11.19 11:59:14) 
kendinize yeterince sarılmadığınız için olabilir


  • neynep  (21.11.19 12:09:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.