[]

Şimdi Anlatınca Komik Olmadı Ama O Zaman Çok Komikti

Merhaba gençler;

Hepiniz bu durumu yaşamışsınızdır. Başınızdan çok komik bi olay geçmiştir, bunu diğerleriyle paylaşmak istersiniz. Paylaşırsınız paylaşmasına ama bi tek siz gülersiniz. Hatta bazen kendiniz bile gülmezsiniz.

Şimdi bana; başınızdan geçen, "o zaman" çok komik olan, ancak şimdi anlatınca komik olmayacak olayları yazsanız, ben de onları okusam, hayallerimi süslese, yatsam yatağıma, hikayelerini kura kura uyusam... Nasıl olur?

Çok sıkılıyorum da... Başka bi tavsiyeniz olursa onlara da açığım... :)

 
çiğ köfte yapacaktık, bulgur almak için migrosa girdik. 3 kişiyiz, gözlüklü bir arkadaş tam elimiz. attığımız paketi görüp "onu almayın o pakette delik var" dedi. baktık delik falan göremiyoruz. muzip arkadaş gözlüklü olana dönüp "sen bile gördüysen kesin deliktir" dedi :)

bu herkese komik gelmeyebilir ama gözlüklü arkadaşa "körsün sen" diye senelerdir takılır dururduk ve ben bu espiriyi duyguğumda gülerken gözümden yaş geldi.
  • kimlanbu  (18.04.10 03:11:53) 
daha dün yaşadım:

arkadaşımla msn üzerinden ortaçağ temalı müzikler ile ilgili muhabbet ederken bana bir youtube linki gönderip "oğlum gayda ve hurdy gurdy (çalgı), yanına da böyle 2 3 perküsyonla adam gibi bir şeyler çalsınlar bilgisayar kasası ütü kalorifer peteği ne kadar metal varsa ocakta eritir döver kılıç yapar savaşa girerim" demesi beni 5 dakika güldürmüştü, hani hikayesini kura kura uyumazsın ama gülsen yeter.
  • WiR8  (18.04.10 04:16:46) 
arkadaşımla yürürken yolun ortasında yatan köpeğe eliyle kalk kalk yapması ve köpeğin de anlamış gibi sakince kalkıp yoldan çekilmesi çok komik gelmişti bana mesela.

yine yürürken azcık dar bi yolda kamyon geliyordu ben kamyonu görmemiş gibi yapıp yolun ortasından yürümeye devam etmiştim kocaman kamyon da etrafımdan dolaşmıştı.

bide youtube'da takıl geçer sıkıntın. smosh fln seyret.
  • cagdassalur  (18.04.10 10:22:09 ~ 10:22:59) 
yolda arkadaşımızı arabayla alırken aheste aheste yürümesine kızıp "hadi koş be" demem, oradan geçen bir kadının birdenbire depar atması


  • miss antartika  (18.04.10 11:17:41) 
(bkz: yapılmış en aptalca dalgınlık)
bazıları gerçekten hep komik aslında da, bazıları da sizin tanıma uyuyor.
(bkz: yaran diyaloglar) da aynı.
bir sürü gidiyor bunlar
  • natnan  (18.04.10 13:40:40) 
geçen sahilde oturuyoruz millet köpeğini falan gezdiriyo, sonra kıçında naylon poşetle gezdirilen bi köpek dikkatimi çekti lan adamlara bak toplamamak için neler yapıyolar falan derken arkadan bir sokak köpeği yardırıp poşetli köpeğe arkadan çok cinsel girişti falan.. yerlere yatmıştık ayırdıkça saldırıyodu it bide dşsflksd


  • yuto  (18.04.10 20:55:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.