[]

Göğsüme ağrı giriyor, teselli verir misiniz?

3 ay önce sosyal medyadan konuşmaya başladık. Aynı liseden mezunduk. 2 aydır buluşuyorduk. Bana hayatımda görmediğim ilgiyi gösterdi. Dün itibariyle kesin bitirdik her şeyi. Çok güzel bir kızdı. Hayatımda başka kimse yok, hatta hayatımda hiçbir şey yok. Arkadaşım ortamım falan yok her şeyim oydu. Tek yaptığım dizi film izlemek ve onunla görüşmekti. Devam zorunluluğum olmadığından okula da gitmiyorum. Mezun olmama 2 sene var ve mezun olana kadar hiçbir şey değişmeyecek. Dün ağladım. Kaç haftaya unuturum? Uzun zamandır sevgilim flörtüm falan olmamıştı.




 
Hocam, anlattiginiz kadarıyla bu iş devam etse bile sağlıksız ilerliyormus. Bir insana 3 aylık bir süre içinde her şeyim oydu demek ne kadar doğru? Veya mutluluğunu, huzurunu vs her neyse bir insanın hayatındaki varlığına tahvil etmek. Zamanla unutulur ama hem hızlandırmak adına hem de ilerisi için bence hayatına bir seyler katmak iyi gelir.


  • yol  (20.11.19 09:51:16) 
İyi de onsuz nasıl mutlu olacağım ki? Başka hiçbir kızla tanışmak konuşmak bile içimden gelmiyor.
3 ay az bir zaman mı? Aklıma sürekli ağustostaki mesajlaşmalarımız geliyor, daha buluşmamıştık.

  • yapmayaw  (20.11.19 09:57:21 ~ 09:59:22) 
boşluktasın, ilgi alaka iyi gelmiş
karşı tarafla ilgili bir durum değil aslında
çivi çiviyi söker, başkalarıyla mesajlaşmaya başla hemen.
Beni kim naapsın deme, birilerine iyi gelen bir özelliğin var ki bununla da bu kadar mesajlaşmışsın, görüşmüşün.
Bir yerden sonra duygusuzlaşıyorsun merak etme.
İlişki içindeyken iyi ama bitince de aynı içindeki gibi kimseyi rahatsız etmeden / bulaşık olmadan gitmeyi de bilmek lazım.
kızcağızı da arayıp, darlayıp, zorla kendini engellettirecek raddeye getirme işi.
  • Corc  (20.11.19 09:59:04) 
Ulan 10 yıllık karımıza bu kadar bağlanmıyoruz!

3 aylık ilişkide bu kadar bağlanmak normal değil, saçmalamayın lütfen.
  • John Bloor  (20.11.19 10:35:45) 
@john, İyi de aklıma sürekli bana aşırı ilgi gösterdiği ilk zamanlarımız geliyor. Ben o kadar güzel bir kızla hiç olmadım. Nasıl bağlanmayım?


  • yapmayaw  (20.11.19 10:38:44) 
herkesin acısı kendine göre ağır ama 2-3 aylık insanların arkasından bu kadar dağılmak normal değil. Emin ol yeniden birinden hoşlanmaya başladığında gayet de tanışmak, konuşmak içinden gelecek. 5-6 yıllık ilişkiler bitiyor, evlilikler bitiyor, herkes yeniden seviyor. sonra çok gülersin kendine. çık biraz sosyalleş, zihnini meşgul et.


  • aquarium  (20.11.19 10:39:15) 
@aqua, hoşlandığım biri de benden hoşlanmaz ki genelde. 2 3 ay az bir süre değil ki.


  • yapmayaw  (20.11.19 10:40:50 ~ 10:42:15) 
Olm deli misin ya? 3 ayda bu noktaya nasıl geliyorsunuz mg?


  • datnet  (20.11.19 14:15:45) 
bence tam olarak sorun bu ''her şeyim oydu'' bunu değiştirmeye çalış,kimse senin her şeyin olmasın.Bir daha bu kadar sorun olmaz.


  • wacot  (20.11.19 16:58:56) 
Bu kişiye aşık olmamışsınız. Bu da aşkından ölüp bitmek yüzünden değil. Bence aşırı asosyal bir insansınız. Bu kişi de sizi bir noktada sosyal hayata bağlamış. Şimdi bu bağlantıyı kaybetmiş olmaktan ötürü bi bunalıma girmişsiniz. Durum bundan ibaret. Çözümü de bence, madem öğrenciymişsiniz, öğrenci klüplerine falan takılıp sosyalleşmeye çalışın. Okulun halı sahacı tayfası varsa onlara takılın, halı sahaya gidin. Ya da ilgi alanlarınıza göre başka aktivitelere katılın. Unutursunuz, kimler unutulmuyor ki...


  • radio raheem  (20.11.19 20:02:06) 
"hatta hayatımda hiçbir şey yok. Arkadaşım ortamım falan yok her şeyim oydu. Tek yaptığım dizi film izlemek ve onunla görüşmekti."

cozmen gereken yer belli bence.
  • hot potato  (20.11.19 20:04:35) 
@radio, okula gitmek istemiyorum ve gitmiyorum. Maalesef ki böyle olması lazım, gitsem de bir şey değişmiyor. İşe girmeye çalışıyorum.


  • yapmayaw  (20.11.19 20:05:10) 
hot potato +1
öğrencilik zamanındaki imkanları bir daha bulamayacaksın. bölümü okulu sevmiyorsan bunları değiştirmek için adım at. ve gittiğin yerde sosyalleşmek için çaba göster. arkadaşın yoksa ailenle zaman geçir. kardeşin, kuzenin, annen - baban kim varsa. kod yazmayı öğren, dil öğren, bölümünle ilgili kurslara etkinliklere git, çanta dik! aklına ne geliyorsa denemek isteyip denemediğin. ama "mezun olana kadar hiçbir şey değişmeyecek" deyip dizi izlemeye devam edersen tabi hiçbir şey değişmez. çaba göstermen lazım. hayat devam ediyor. kendini fazla yormadan ufak ufak bir şeyler yapmaya çalış.

  • curious mind  (20.11.19 21:06:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.