[]

Western Union’dan tanımadığın birinden para alma

Merhaba,
Türkmen bir arkadaşım Türkiye’de vizesiz kalma süresini geçirdi ve şu anda yasadışı olarak kalıyor Türkiye’de. Bu yüzden western Union üzerinden para çekemiyor. Benden Moskova’dan bir arkadaşının western union üzerinden bana göndermesini rica etti. Arkadaşlar ben hemen evet demedim, içimde şüpheler var açıkçası. Bu durum Benin başımı belaya sokar mı? Arkadaş sevdiğim, güvendiğim birisi. Rusya’da doktorasını bitirdi, Rusya vatandaşlığına geçecek, şu anda vizesini bekliyor. Yardımcı olmak istiyorum ama bu durum canımı sıkıyor. Sizce ne tür sakıncaları olabilir bunun? Yardımcı olmalı mıyım? Olursam ileride ne tür sorunlar çıkabilir?
Şimdiden teşekkürler.


 
Birkaç bin dolar ise hiçbir sorun olmaz.


  • 507  (20.11.19 00:37:31) 
şu anda yasadışı olarak kalıyor Türkiye’de. Bu yüzden western Union üzerinden para çekemiyor.

Bu ikisinin ne alakasi var anlamadim. Emin misiniz para cekemedigine?
  • hot potato  (20.11.19 00:41:04) 
Oturum adresi soruyorlarmış para çekerken


  • skdk  (20.11.19 00:53:25) 
pasaportla cekilebiliyor olmasi lazim yanilmiyorsam. ama sizin icin bir sorun olmaz dedikleri gibi bir kac bin dolar ve bir seferligine. ama duzenli olarak sizin adiniza para yollanmasi iskillendirebilir iskillenmeye musait yerleri.


  • tanaka  (20.11.19 12:30:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.