[]

Sıfır arabaların rengi bulunmuyor mu?

3-4 gündür peugeot 2008 sorduruyorum galerilere. hepsinde sadece beyaz-kırmızı ve tekno gri var.

ben inci siyah veya platinum gri kovalıyorum ama "bizde var" diyen tek bir yer göremedim henüz.
bu arabaların renkleri gelmiyor mu?

vallahi sıfır araba bakmaya karar vermeden önce rahat rahat istediğimi alırım diyordum ama 2. el piyasası çok daha geniş zevke hitap ediyormuş meğer. bu arada aracı 0 almak zorundayım, yoksa ikinci ele dönmüştüm bile.

en çok çeşide sahip bildiğiniz peugeot bayisi var mı? oraları da bi arayayım?

 
bu renkler ekstra paralı olduğu için araba daha da pahalılaşıyor diye getirmiyorlar. o yüzden en çok giden ve en ucuz boyalı arabaları stokta tutup diğer renkleri sipariş yapıyorlar.


  • c1b2k3  (19.11.19 21:36:23) 
Sipariş vermeniz gerek. Yeni kasası geleceği için bayiler stoklamıyordur.


  • bahoho  (19.11.19 21:47:45) 
opsiyon listesindeki renklere fazladan para verildiği için hastası olmayan adam standart renklerden alır geçer. Diğer türlü sipariş vermen, aylarca beklemen gerekiyor.

Bazı renkler gti, gt, rc gibi özel modellerde oluyor sadece. Bence bayilere sorman gereken soru bu renk var mı dan öte sipariş versem teslim süreniz ne olur olmalı.
  • kimlanbu  (20.11.19 09:58:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.