[]

Rapor parası alma

Rapor parasını hesaplamak için öncelikle ilk üç aylık brüt gelir toplanır. Son üç aylık prim günü toplanır. Raporlu olunan gün sayısından 2 çıkartılır. 2 çıkartılmasının sebebi rapor parasının raporun ilk iki günü için verilmemesidir. İlk üç aylık brüt gelir, son üç aylık prim gününe bölünür. Çıkan sonuçla raporlu olunan gün sayısı (-2 gün de hesaplanır) çarpılır. Çıkan sonuç ayakta tedavi olması halinde 2 ile çarpılıp 3’e bölünür ve alacağınız rapor parasını bulmuş olursunuz. Rapor parası

diyor interntte.


benim 3 hafta, 5 + 4 + 5 gün raporum var arka arkaya. sadece 4 günlük olanda 1 gün işe gittim.


Bu 3 raporun her biri için, 2 gününü çıkarıp öyle para yatırmış


Yani ilk hafta için 3 gün, 2. hafta için 2 gün, son hafta için 3gün paraası yatırmış.

ÇOk düşük bir para geçti yani elime. TOplamda 8 iş günü parası geldi yani. Maaşın 4te birinden fazla.

20 günlük rapor alsaydım 18 gün parası yatacaktı ama böyle ayrı ayrı alınca, her biri için 2 gün çıkarmış. Bu 2 günler bana zarar oluyor. Şirket yatırmazsa tabi maaşı tam?

 
Hesap doğru, raporluyken işe gitmenelisin, gitmiş olman sgkyı ilgilendirmez. 20 gün heyet raporu alsaydın 18 günlük ücret yatacaktı. Şirketin eğer kesiyorsa o günleri de yaptırmaz. Hatta kesilen o iki günleri bile yatırmak zorunda değil.


  • kumulatifvergimatrahi  (20.11.19 12:55:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.