[]

kozmetik bir marka ve onun urun ıcerıgı

selamlar uzun zamandır cılt bakımına gıttıgım kadın zorla bır urun sattı bana. kadına urune guvenmedıgımı soyledım ambalajından dolayı. pazarlayan adam da ordaydı. dedım saglık bakanlıgı hıc olmadıgı tarım ve ormancılıktan onayı var mı falan. hepsı var dedı barkodlarını sorgulayın dedı.
sımdı barkodlara bakıyorum da bırak barkoddan sonuc almayı kullandıkları marka kaydı bıle cıkmıyor bakanlık sayfasında.

aslına bakılırsa ilaç ihtiva eden kozmetık degıl dolayısı ıle saglık bakanlıgında cıkmaması normal. pazarlamacının laf ebelıgı.

ama bu urunun ıcerık vb bılgısıne nasıl ulasabılırım?

bi bok yedım kendimi kurtarmaya calısıyorum kısacası sızden de yardım ıstıyorum.

 
kendimi kurtarmak derken?
kullanmayın ürünü atın gitsin, değmez bu strese bence

  • superb  (19.11.19 10:05:35) 
Geçmiş olsun hocam, at gitsin. parasını da unut


  • lcha  (19.11.19 10:29:11) 
Sağlık bakanlığında görülmemesi normal değil. Yasal bir ''kozmetik'' ürün bakanlığa başvurmak zorunda , üretim prosesine kadar bir dosya oluşturup onay almak zorunda. Üründen zarar görmeseniz bile şikayet oluşturabilirsiniz oldukça hızlı şekilde incelemeye geçiyorlar.
Tarım orman bakanlığı yutulabilir ürünleri inceler onlarda çıkmaması gayet doğal. Satıcının laf ebeliği , bir ürün 2 bakanlık kapsamında olamaz.

  • synax  (19.11.19 11:39:22) 
bence de atın ve bir daha adını duymadığınız ya da size güven vermeyen hiçbir ürünü satın almayın. naçizane tavsiyem, hayır demeyi de öğrenin.


  • gozo  (19.11.19 11:56:49) 
Markanin ismini soylersen belki fikrim olabilir. Cilt bakımında bayagi ilgiliyim.


  • hindistan cevizi  (19.11.19 12:06:36) 
@hindistan cevizi feris beuty diye bısı :/


  • polypropylene  (19.11.19 12:11:46) 
Baktim netten bu biraz sey gibi Ersag gibi. Bi magazasi yok zincir seklinde saticilar olusturarak satilmaya calisiyolar belli ki. Avonun yeni çıkmış hali gibi. Icerikler yok ama mesela hyluronik asitli krem fiyati ucuz. O fiyata etkili icerik alamazsin. Yani cok faydasini gorucegini sanmam ama basit nemlendirici olarak kullanabilirsin. 1 2 kere sur cildin alerjik tepki vermezse kullan ya da yuz kremini el kremi yap o daha az riskli. Icerigini de internetten satis yapan sitelerden birine mail atip isteyebilirsin urun bazinda. Letgoda da gordum satan ona da mesaj atip icerik kisminin fotosunu isteyebilirsin. Tahminimce bol alkol sulfat paraben vs iceren siradan market markalarından iyi veya kotu degildir.


  • hindistan cevizi  (19.11.19 12:21:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.