[]

alkışlarlayaşıyorum

yıllardır girmiyordum buraya, az önce bir anda aklıma geldi girip bi bakayım dedim. videolar çok az izlenmiş, pek kimse girmiyor sanırım artık unutulmuş gibi bir hali var.

siz giriyor musunuz buraya? unutulup bitmiş bir yer mi şu an bu site?


 
uzun zamandır ben girmiyorum. mesut bahtiyar devrettikten sonra bi tık bozmuştu zaten. bir süre sonra da adminler iyice manyaklaştı falan.


  • datnet  (18.11.19 22:06:00) 
ben de bırakalı 2 sene falan oldu, reklam manyağı bir siteydi. artı mobilde reklamı full izlemek zorunda kalıyordunuz, skip falan da çıkmıyordu, eski kalitesi kalmamıştı zaten ergenler doluşmuş kalite yerlere düşmüştü


  • speedy  (18.11.19 22:06:11) 
hala hit alıyor aslında.
yeni onaylanan videoların, onaylandığı zamana yakın bir sürede bakmışsınız sanırım, o yüzden izlenme ve yorum sayısı az gözüküyor ana sayfada şu an.

ama buranın da değiştiği ve saçma sapan videolar eklenmeye başlandığı da bir gerçek.
ben yine de her gün bir kez bakarım.
  • la traviata  (18.11.19 22:11:31) 
2009 - 2010 sıraları çok iyiydi. nostalji ve absürd komedinin en güzel örneklerini burada gördüm. kullanıcı kitlesi kaliteliydi. hafızası kuvvetli üyelerin paylaştığı bilgiler harikaydı. benim de katkıda bulunduğum bir çok içerik oldu. sonra azalarak bitti. binde bir kere şöyle bir bakıp çıkıyorum sadece.


  • heidi'nin dedesi  (18.11.19 22:20:54) 
ben her gün giriyorum. arada yorum da yazıyorum. komik yorumlar için giriyorum daha çok. arada bağır çağır köşesinde komik muhabbetler dönüyor.


  • nothing in my way  (18.11.19 22:32:31) 
bazen yorum okuyup gülmek için giriyorum. o da eski videolar için. son zaman videolarına hiç bakmıyorum zaten.


  • for day to break  (18.11.19 22:44:12) 
ben de uzun zamandır girmiyorum 1,5-2 senedir belki. yorumlar videolar çok bozmuştu. geçen bir girdim falan. yine girmiyorum


  • faik abi  (19.11.19 00:02:18) 
Ben haftada 1 belki giriyorum ne adam gibi video oluyor ne de güldüren bir yorum


  • all girls dream  (19.11.19 00:11:04) 
yapmayın etmeyin denmesine rağmen erotik videoları bastılar da bastılar siteye (özellikle yeni satın alanlar). reklam olayının da bokunu cıkardılar.

eskiden video izlemeyenler bile yorumları okumaya girerdi. sonra bok oldu gitti, eski halinden çok uzak.
  • brkylmz  (19.11.19 09:18:06) 
abartılı reklam alma istekleri bitirdi siteyi.
reklam izlemeden video izleyemez olduk ve bıraktık.

  • japon askeri  (19.11.19 10:27:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.