[]

Bim den alınan Cardella Makarnadan kurt ve kelebek çıkması

Bim den aldığımız Cardella marka boncuk makarnayı haşlarken kurt ve kelebeklendigini gördük. So kullanma tarihinin bitmesine 2 yil var ustelik. Internette çeşitli şikayetler var bu konuda, demek ki diyorum tarihi geçmiş eski unlardan falan yapiyorlar ,bu sekilde ucuz oluyor. Siz ne diyorsunuz bu konuyla alakalı.




 
depolama şartlarından da olabilir. markette düzgün bir ortamda saklanmadıysa kurtlanmış olabilir.


  • sutlu nescafe  (18.11.19 19:38:00) 
Migrosun kendi bulgurunda gördüm hem de 2 farklı şehirde. İçinde canlı kurtlar hareket etmeye devam ediyordu. Alırken ve kullanırken aşırı dikkatli olunmalı ve dışarıda yemek yemeyi çok çok azaltmak lazım. 2 farklı yerde üretim ortamı gördüm ekmeği bıraktım o kadar diyeyim. 16 mağazası olan firma sahibi yemiyor kendi ununu ekmeğini ben niye yiyeyim?


  • bahoho  (18.11.19 21:35:02) 
Depolama koşulları +1.

Yaz mevsiminden çıktık, bu dönem makarna bakliyat türleri sıkıntılı olur biraz dikkat etmeli.
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (19.11.19 00:44:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.