[]

Türk telekom'dan vodafone'a geçmeye değer mi ?

İstanbul silivri'deki depremden sonra türk telekomun patlamasından ötürü vodafone'a geçmek istiyorum telekom hiç güven vermiyor. Fakat vodafone ile ilgili sözlükteki olumsuz yorumlar da kararımı sorgulatmış vaziyette. kapsama alanı sıkıntısı, internetinin yavaşlığı gibi sebeplerden ötürü epey bi olumsuz yorumlar mevcut.

Özellikle türk telekom hattından vodafone'a geçen, memnun olan ya da olmayanların yorumları neler ?

Not: Kontürlü yani bakiyeli bir hatta geçeceğim.

 
konturlu hakkında bilgim yok, fakat 2 sene önce tt'den vodafone'a geçtim gayet memnunum.


  • a darkness coming  (18.11.19 10:55:15) 
yaşadıgın yere göre değişir
istanbulda merkezi bir yerde evde vodafone internet zor çekiyor
telekom biraz daha iyi bence bunlara bakmak laızm
  • seyyar satıcı  (18.11.19 10:59:14) 
ben de o sebepten düşünüyorum. Bugün aradılar taahhüt yenilemek için, akşam tekrar arayın dedim.

Valla Vodafone'dan TT'ye geçen arkadaşlarım oldu vodafone'u beğenmediler, o yüzden Vodafone değil de Turkcell veya TT arası gidip geliyorum ben. Zaten 13 yıllık falan Turkcelliydim son zamanlardaki politikalarından dolayı Türk Telekoma geçmiştim (ayrıca fiyat da baya fark etti), fakat şimdi TT'den Turkcell'e geçersem ilk geçiş için uygun paketler var sanırım. Ama öyle bile yapsam ikinci yıl yine Turkcellde kalmam yıl yıl geçerim :D millet öyle yapıyor daha uygun tarifeler kullanıyor.
  • nhk ni youkosu  (18.11.19 11:28:24 ~ 11:28:37) 
Vodafone en son tercih edeceğim operatördür.

fiyat
turkcell > vodafone > telekom

performans
turkcell > telekom > vodafone

haliyle ben de telekomu tercih ettim. yıllardır vodafonedaydım. interneti çok kötü. 4g hızları almanız imkansız. telekom hem ucuz hem güzel. geçen aradılar tarifemde durduk yere indirim yaptılar daha nolsun.
  • jelly bear  (18.11.19 11:53:57) 
Türk Telekom, pek çok açıdan vodafone'dan daha iyi. Çekim kalitesi, konuşma netliği, internet vs.

Depreme hiç bir sağlayıcı hazır değil ki...


.
  • kartallar yuksek ucar  (18.11.19 12:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.