[]

kablonet docsis 3.0 modem çekim gücü

türk telekomun dandik diye hor gördüğüm modeminden çok daha kötü bir kablosuz performansı veriyor modem. eski modem salonumuzdaydı, evin diğer ucunda çekmezdi. kablonete geçince evin tam ortasına koridorda duvara kurdurduk modemi. şimdi evin 2 ucunda da çekmiyor. modem ayarlarından vs yapılabilecek bir şey var mı? destek hattını aradım arıza kaydı bıraktım. birkaç dakika sonrasında teknik servislerinden aradılar ve türk telekomun modemi bizim verdiğimiz modemlerden daha güçlü antenlere sahip, wifi güçlendirici almalısınız diye kestirip attılar. yol yakınken ve 250tl cayma bedeli varken yapılabilecek hiçbir şey yok ise hemen kapattırayım diyorum. hızla ilgili hiçbir problemim yok, masaüstü pc bağlı, 50 mbps paket var ve 50 mbps'yi alıyorum çok rahat.




 
eski modem duruyoysa bridge mode ile eski modemin wifi özelliğini kullan.


  • sutlu nescafe  (17.11.19 22:43:35) 
son çare olarak onu deneyeceğim ama öğrenmek istediğim bunların verdiği modem gerçekten kötü mü? belki bi ayarı vardır ekstra aparat kullanma ihtiyacı kalmaz diye şeyaptım.


  • solitude ov the lonliest star  (17.11.19 22:58:54) 
kötü.


  • sutlu nescafe  (17.11.19 23:14:48) 
katılıyorum. bok gibi. ben de repeater alacağım


  • glamdr1ng  (17.11.19 23:38:41) 
bende eski modemi yeni docsis 3.0 la değiştridim değiştirmez olaydım eski külüstür yenisine bin basar.


  • jamswety  (17.11.19 23:59:58) 
kötü evet eski adsl modemi bağladım ben de


  • argent dawn  (18.11.19 10:08:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.