[]

Çekmeköy, Ümraniye, Maltepe, Ataşehir Yaşanılası mahalleler

Arkadaşlar selam,

Bu ilçelerde beğendiğiniz veya yaşadığınız mahalleleri paylaşabilir misiniz?

Şu anda Çeliktepe'de yaşıyorum o yüzden müthiş bir semt aramıyorum. Sadece gündüz gözüyle veya akşamüstü eve giderken veya kız arkadaşım gelirken tedirgenlik yaşamasın yeterli olacaktır.

 
Maltepenin tren yolu cevresi guzel bence


  • red g  (17.11.19 19:57:32) 
Umraniye : tantavi ve Atatürk mahalleleri


  • sdali  (17.11.19 20:00:17) 
kucukyali minibusyolu ile tren yolu arasi ozellikle. idealtepe. benim en sevdigim yer.

ben sureyyaplaji migros'un orada oturdum. 5 yil falan oturmusuzdur. ben pek sevmezdim gurultuyu patirtiyi sevmiyorum. surekli yasam atraksiyon seviyorsaniz uyar.

gece 12'ye kadar canli muzik. sabaha kadar millet arabayi yaristiriyir dirft falan huzur yok. en yakin yer migros. ekmegi almaya oraya gidiyordum. altta annemin terligi pijama falan. millet giyinmis suslenmis puslenmis sahile inmis. daha once de bostanci'da oturuyorduk orada da ayni oluyor. acikinca arkaya star'a kek falan almaya inerdim midemin kazintisi gecsin diye millet acayip acayip bakiyor.

su am zumrutevlerde yasiyoruz. burayi biraz eski kilyos ya da riva'ya benzetiyorum sessiz sakin tantana gurultu yok. ama gene ekmek almaya falan migrosa gidiyorum ahaha lan bu migros ne ayak ya simdi fark ettim. ev alacaksam su an alacagim yerler ki insaatci olarak ev almak pek kafamda yok ama alacak olsam kuzguncuk beykoz idealtepenin minibusyolu ile trenyolu arasinda kalan yerlerinden bir yer maltepeye dogru da olabilir.
ek olarak fuaye sitesinden bi daire.
  • turbo sadık  (17.11.19 20:45:35) 
idealtepe sahilde yaşıyorum.
mutluyum.
muhit olarak gayet güzel ve nezih.
  • blatta hiberna  (17.11.19 21:11:15) 
Ümraniye banko kupon Tantavi ve Atatürk
Plase kupon atakent ve istiklal

  • allah yazdiysa bozsun  (17.11.19 23:05:59) 
Çekmeköy için;

Çamlık
Mimar Sinan
Mehmet Akif
Hamidiye

Metroya en yakını çamlık ve mehmet akif, Diğerlerinden de sürekli ring otobüs var.
  • John Bloor  (18.11.19 08:57:29) 
Ataşehir - Barbaros mahallesi.


  • roket adam  (18.11.19 10:06:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.