[]

üst kattaki çocuk gürültü sorunu

selam,

karşı dairemin üstünde oturan dairede 2 tane okul çağındaki veletin sürekli koşmasından yıldım.

bahsi geçen iki veledin babası zabıta ve 3 sene öncesinde apartmanda herkesin aidat vermediğini öğrenince o zamandan beri aidat vermiyorum. apartmanda da öyle yönetici vs. yok çoğu sakinin aidattan haberi bile yoktur eminim neyse.

yaklaşık olarak 3 aydır bu koşma sesinden çok rahatsızım. karşı daireme sorduğumda ses duymadıklarını söylemelerine rağmen ben bahsi geçen dairenin önüne çıktığımda koşma sesini net duyabiliyorum ve duvarlarımız da malum çok ince olduğundan bu sesi çıldırtacak seviyede oluyor. özellikle haftaiçi akşam 8'den sonra hafta sonu da tüm gün bu böyle.

1-2 kez apartman duvarlarına bununla ilgili genel bir uyarı yapıştırdım ama sabahında iki kağıt da yoktu yerinde. 3-4 ay önce bir kere kapılarına gittim zabıta diye bahsettiğim kadının eşine son derece kibar şekilde olayı anlattım ama "ben zaten saat 21.00'dan sonra koşmalarına izin vermiyorum" diye bi cevap aldım ki bu hiçbir zaman böyle olmadı. köken olarak trabzon/rize civarından olduklarından biraz inatçı ve de inkar eden tutuma sahipler bi de malum geçmişten gelen aidat sorunu var.

neyse. ben bu durumdan bayağı muzdaribim. şimdi nasıl bir yol izleyeyim ya da nasıl bi konuşma yapayım ki başıma dert almadan bu işi çözeyim.

şimdiden cevaplar için teşekkürler.

 
Zabıtaymış bir de. Bu komşular insanı çıldırtır. Ben de bunların üst kat versiyonu var. Benim sorunumun çozulmeme sebebi; şikayetlerimin tanıdığı zabıtaya düşmesi ve onların ilgilenmemesiydi. Sen de aynı ben gibisin. Bizde de aidatı tek benden alıyor.

Ben savcılık hariç bu ülkede gidilebilecek her yere gittim. Deli muamelesi gördüm. Silikon kulaklık aldım. Dua et direkt ustun değil.
  • banacevaplazım  (16.11.19 22:10:39) 
Seninki de trabzonluymuş. Aynı apartmanda mıyız acaba:)


  • banacevaplazım  (16.11.19 22:11:29) 
bizim üst komşu teyzenin minik cins bi köpeği var. gece gündüz havlıyor. alt komşunun da yeni bebeği oldu. bazen sabah uzaklardan bi yerden alarm sesleri geliyor ben uyanıyorum kapanana kadar. bi senfoni içerisinde yaşıyorum ama rahatsız olmuyorum. (ben de evde hep koşarak giderim koridorda falan. ilk kez şu an düşündüm koştuğumda ses gidip gitmediğini.)
bence çok rahatsız ediyorsa taşınmak dışında yapıcak bi şey yok. ne kadar konuşursan konuş kimsenin o kadar anlayışlı olacağını ve çocuklarını zapt edeceğini (edebileceğini) düşünmüyorum.

  • xvyz  (16.11.19 22:17:51) 
Yalnız porno film fikri bencede iyi.


  • Topalordek  (16.11.19 22:22:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.