[]

Nedir bu siyanür?

yaw arkadaslar nedir bu siyanur? nerden alinir? nasil kullanilir? kati mk sivi mi gaz mi? neye karistirilir, neye sıkılır?
bunu kullanan anlamaz mi? gizlice verilebilir mi? neden kapiya " dikkat siyanur" diye yazilir? kullanilirken anlasilmayan bu meret sonradan nasil etkiler iceri girenleri? sorular..sorular...
derli toplu yazabilecek olan var mi?
bir de ucuz birsey mi bu? adam acliktan intihar ediyor ama siyanur buluyor, tuhaf..

 
galiba son olaylardan sonra internetten satışı yasaklandı ama izmir'de anne babasına siyanür içiren çocuktan sonra araştırmıştım, n11 tarzı sitelerde vardı gayet. satılırken bir belge istenmiyordu, internetten kıyafet alır gibi alabiliyordunuz yani. tuza benzer bir madde, sıvı bir şeye karıştırılıp içilebilir veya solunum yoluyla da vücuda alınırsa zehirleyebilir, o yüzden kapıya siyanür var yazmışlar. fiyatını tam hatırlamıyorum ama ucuzdu, ekmek bulamıyorlar ama siyanür alıyorlar diye bir durum söz konusu değil yani.


  • tabirimekruh  (16.11.19 01:20:16 ~ 01:22:12) 
Tabirimekruh+1

siyanürlü bileşiği asit ile karıştırırsanız hcn gazı olur. Solursan mefta.
Katı halde satılabilir.
Düşük miktarlarda götürdüğü için meyve suyuna bile karıştırırsın.
İnternetten kolaylıkla alınabiliyordu.

www.google.com
  • fezagezgini  (16.11.19 01:47:45) 
Bir kaynak yapmak istiyorum. Tabirimekruh, İzmir'deki cani evlattan bahsedince aklıma geldi. Bu son olaylarda evde yoğun bir siyanür kokusu olduğundan bahsedilirken İzmir'deki olayda böyle bir kokudan bahsedilmemişti. Hatta failin kardeşi de siyanürlü içeceği tükürerek ölümden kurtulmuştu. Bu son olaylardaki gibi koku olsaydı o da ölürdü galiba. Peki bu aradaki koku farkı neden?


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (16.11.19 02:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.