[]

Ev ile passat takasi

Merhaba

Satilikta bir evimiz var. Talip olan kisi 2013 otomatik dizel passat + para teklif etti. Ne yapardiniz? Talip kisi aracin tum belgelerini sunabilecegini ve istedigimiz ekspertiz firmasina goturebilecegimizi soyledi. Vw'lerde sanziman sorunu oluyormus ne yapmali?


 
Kesinlikle hayır. Arabasını satsın öyle alsın ne de olsa hani en hızlı giden ikinci el vw diye alıyor millet. dsgler sıkıntılı tavsiye etmem.


  • bahoho  (16.11.19 00:46:13) 
tanıdık değilse veya arada tanıdık ve güvenilir birileri yoksa salla. yukarıdaki gibi aracını sat ve benim istediğim nakiti topla getir de. ilk önce aracı devir alalım sonra tapu yapalım dersiniz kabul etmez; tapudan sonra başka araç devretmeye kalkar falan. uğraşmaya değmez.


  • malheiros  (16.11.19 00:56:50 ~ 00:57:21) 
Dunyanin en sacma seyi. Passati ne yapacaksiniz? Adam gibi arabayi satip size nakit versin verebiliyorsa. Ev (=gayrimenkul) yatirim araci, araba ise parayi cope atmaya denk, surekli deger kaybeden bir esya. Bunu dusunen insanlarin olduguna inanamiyorum.


  • hot potato  (16.11.19 01:17:28) 
nakit para al, acil değilse


  • tamamhosdiyonda  (16.11.19 01:33:12) 
Asla derim


  • basond  (16.11.19 07:14:26) 
Acilde al degilse uğraşma.


  • lion de la Turquie  (16.11.19 09:59:46) 
Yanlis anlasilma var duzelteyim.
Ev bos biz kiradayiz satilikta duruyor. Basbasa takas yapmiyoruz arac+para verecek.
Arac deger kaybeden bise degil ne yazik ki ulkemizde. Abimin 68k tlye aldigi 2015 golf su an 85 civari alici buluyor. Ben de bu kafayla degerlendiriyorum acikcasi. Ote yandan ekspertiz konusunda ve fiyat belirleme konusunda turkiyenin en buyuk firmalarinin(isim vermeyeyim) uzmanlarina erisebilecek durumdayim. Oyle bakip "abi iyiymis olur" demem yani. Ev de bu arada emlakcida islemler guvenli sekilde yurutuluyor
  • KidLazer  (16.11.19 22:30:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.