[]

Avukat arkadaşlar bir bakabilir mi rica etsem?

28 Ağustos'ta bir klinikte işe başladım. Ağustos ayında 4 ay çalışmış oldum.
Beni 8 Kasım Cuma günü işten çıkardılar. Ofisi kapatacaklarını ve artık bana ihtiyaçlarını olmadığını söylediler. Ayrılmam gerektiğini o gün iş çıkışında söylediler ve hemen eşyalarımı toparlayıp ayrılmak durumunda kaldım.

Bu 2 ayı aşkın süreçte önceden belirlenmiş ve işe girerken de onlara söylediğim 2 adet tatilim (toplamda 7 gün) oldu.
4 gününü Ağustos ayında çalıştığım 4 güne saydık ve o 4 gün için ödeme almadım. Geri kalan 3 gün ise eylül maaşımdan kesildi. Böylece aldığım izinler için ödeşmiş olduk.

Şimdi bana Kasım ayındaki 8 gün için eksik para yatırmışlar ve iznimin parasını kestiklerini söylüyorlar. Halbuki bu izinler için ödeşmiştik. O 8 gün için yol ve yemek paramı da yatırmıyorlar. Bir de ihbar tazminatı ödemeleri gerekiyor diye biliyorum. Defalarca kez mesaj atmama rağmen muhasebeciyle görüştüklerini ve bana o eksik maaş dışında hiçbir şey yatırmayacaklarını söylüyorlar. Bu noktada ben ne yapabilirim, nereye başvurmalıyım? Yasal haklarımın ne olduğunu bilmiyorum. Çok mağdur oldum ama umurlarında değil. İşe girerken bir sürü teklifi çevirdim onlar yüzünden.

 
selamlar,

bulunduğunuz ilin adliyesine gidip arabuluculuk bürosuna başvurmanızı talep ederim.
  • konsomatrix  (16.11.19 20:20:14) 
arabulucuya gidin +1. ihbar vermeleri lazım en azından.


  • jangbogo  (16.11.19 20:39:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.