[]

Nikah sonrasi etkinlik ve birtakim sorular

Selamlar,

Pazar gunu ogle saatlerinde nikah var ve gelecek kisi sayisi yaklasik 30 kisi. Nikah sonrasi nerede yemelik/icmelik bir etkinlik yapilabilir sizce? Lokasyon levent, 4. Levent, besiktas, maslak vb. civarlari. Gelecek kitle aile ve arkadas ortami karisik olacak.

Bir de bu tarz bir etkinlikte hesap odeme raconu nasil oluyor? Gelin ve damadin mi odemesi gerekiyor yoksa ayri ayri mi odeniyor?

 
Nikaha gelenler bir altın falan takacaklardır herhalde. Bir de üzerine hesap ödetmek biraz garip olmaz mı?


  • malheiros  (14.11.19 21:15:59) 
Nikah takisiz olacak, cok yakinlar gelecek sadece.


  • eksimeksi  (14.11.19 21:17:10) 
2 gün önce bu benim de kafama takıldı. Öyle bir etkinliğimiz yok şimdilik ama nikah yapsak sonrasında after party için hesap nasıl olmalı acaba gibi. Takipteyim :)


  • eatpraylaw  (14.11.19 21:25:30) 
Yeni evli cifte hesap odeten davetli gormedim henuz.


  • la.luna  (14.11.19 21:55:59) 
Mekan onerisi sorusunu es gecmeyelim arkadaslar :)


  • eksimeksi  (14.11.19 21:58:10) 
arkadaşımın kardeşi nikahtan sonra ama takılı bildiğimiz nikah yakın arkadaşlarını ve kardeşini ortalama 20 kişi meyhaneye götürdü. hesabı gelin damat tarafı ödedi. yani düğün yerine yakınlara yemek ısmarlamak gibi. zira şehir dışından gelenler de vardı ve onlara hesap ödetmek çok da mantıklı bir davranış olmazdı bence de. yani genelde hesabı gelin damat tarafı ödüyor.

ama biraz daha kalabalık bir grupsa 40- 50 kişi gibi alman usulunun uygulandığı örnekler de var.
biraz da bütçenize göre aslında. ama neden takısız o kısmı anlamadım...
  • omonia  (14.11.19 23:20:14) 
kanyon suvla size özel bir masa düzeni ayarlar ise oranın güzel olacağını düşünüyorum. öncesinde gidip görün ve fiyatlara bakın.


  • ludwig boltzmann  (15.11.19 10:49:03) 
mekan için değil de, geçen ay sadece takısız nikah yaptık düğün aralık sonunda çünkü. 20 arkadaş maltepe beşçeşmelerde bir yerde rakılı, mezeli, yemeksiz toplanma yaptık herkes kendi ödedi. yemek olmadığı için fiyat da uygundu. orda ödeme işini hep beraber yaptık çünkü benim düğün yemekli ve alkollü olacak. o yüzden herkes kendi ödemeli bence ama en güzeli fix menü anlaşın önceden herkes ne ödeyeceğini bilsin.


  • c1b2k3  (15.11.19 12:06:19) 
ickili eglence bolumunde herkesin kendi odemesine karar verirseniz belki mekanla anlasip birkac kere shot ikrami yapabilirsiniz. meyve tabagi getirtebilirsiniz vs.


  • jimicik  (15.11.19 12:25:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.