[]

çamaşır suyu - tuz ruhu karışımı

iş yerindeki ruh hastası kadın ikisini karıştırıp damacanayı yıkamış. bana da getirdi kokla içinde koku kalmış mı diye. bi çektim nefesim kesildi. sonra hafif baş dönmesi oldu. biraz da sesim çatallaştı. hemen dışarı çıkıp yarım saat temiz hava aldım. ayran vs içtim. acaba bir zararı dokunmuş mudur?

kendisi de etkilenmiş ilk uygularken sonradan söyledi manyak


 
Uzun süre teneffüs edilirse zehirliyor, bunları yazdığınıza göre sıkıntı yok.


  • John Bloor  (14.11.19 16:51:09) 
tuz ruhu yani hidroklorik asit ve camasir suyu yani sodyum hipoklorit karisimi cok cok cok tehlikeli olan klor gazi aciga cikarir ve klor gazi cok kolaylikla akcigerlerde agir zarara ve olume sebep olabilir. buraya yazabildiginize gore agir zarar yok ancak bence imkan varsa mutlaka mutlaka mutlaka acile gidin.


  • JohnOakley  (14.11.19 16:58:36) 
Damacanayi çöpe at bence. Ikisi karışınca zehirler normalde ama kapalı alanda temizlik vs yapılırsa olur. O kadar kısa sürede sana bişey olacağını sanmıyorum.


  • Topalordek  (14.11.19 17:20:30) 
direkt öbür taraf. hakkaten manyakmış.


  • naksidil  (14.11.19 17:34:11) 
Dokunmamıştır.


  • fezagezgini  (14.11.19 17:50:53) 
Bi kere ogrenci evinde senelik wc temizligi yapiyorduk. Ayni olayi yaptik ve dumanlar olustu. Direk kapiyi kapatip olay yerinden uzaklaştı. . Baya halsizlestirmisti ozmn. Belli muddet sonra bol su tutup duruladik ettafi. Damacanayi kesin atin çöpe. Gida maddelerine temas ettirilmeyeceginide kafasina vura vura ogretin o arkadasin.


  • xrated  (14.11.19 20:19:19) 
Bu kadar güçlü bir bazla güçlü bir asidi karistirmak büyük cesaret. Cahil cesareti. Ortaya çıkan tepkimeden etkilenmemesi mucize o kadının.


  • old possum  (14.11.19 22:52:35) 
İkya söyleyin çıkarsınlar salağı işten. Milleti öldürmeye çalışıyor. Çamaşır suyu+ sidik amonyak tuz ruhu karışmaz


  • glamdr1ng  (15.11.19 10:54:33 ~ 10:55:55) 
bence sana kastı var


  • argent dawn  (15.11.19 11:20:44) 
kadın kafayı mı yemiş, ölen bile var bu karışımdan. tanıdığım iki kadın da var hastaneye kaldırıldılar.



www.hurriyet.com.tr
  • for day to break  (15.11.19 12:24:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.