[]

deve tabanı almak istiyorum

merhaba, etrafımda hiç sera tarzı yerler yok. o yüzden internetten sipariş vermeyi düşünüyorum www.salonbitkileri.com şöyle bir sitede buldum, güvenilir olup olmadığını bileniniz var mı?

ya da sizin bildiğiniz güvenilir bir yer varsa-fiziki mekan olsa da önerilere açığım.


 
www.fidanburada.com

ben buradan aldım, paketleme falan da çok iyiydi. deve tabanı da büyüdü geldiğinden beri yeni yapraklar çıkarıyor. memnundum açıkçası, başka çiçek de aldım buradan. tavsiye edebilirim.

sizin baktığınızın cinsi farklı galiba. biz bundan aldık.
www.fidanburada.com
  • contavolta  (14.11.19 09:44:09 ~ 09:46:24) 
letgoya bakmanizi oneririm. tasinanlar falan oluyor, buyuk bitkilerini tasimak istemiyorlar vs. hem bulundugunuz iklime adapte olmus bir bitki olur. hem yakin cevre secerseniz eve getirmeniz kolay olur.


  • jimicik  (14.11.19 10:19:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.