[]

Yollardaki lastik parçaları

Şehirler arası yollarda kamyonlardan kopmuş kocaman lastik parçaları oluyor. Bazen yolun tam ortasında. Bunları kim kaldırıyor ?




 
Bildiğim kadarıyla Karayolları ekipleri belli saatlerde devriye geziyor sorumlulukları altındaki yollarda. Onlar kaldırıyor. Eğer trafiği cidden etkileyecek şekilde yolun tehlikeli yerinde duruyorsa ordan geçen trafik polisleri de kaldırıyor.

Örneğin 2 şeritli yolun tam ortasına dikine düşmüş ve içinde muhtemelen pamuk ya da yün tarzı yumuşak şey olduğu belli olan simsiyah battal boy çöp poşetine çarpmamak için manevra yapıp kurtardığımda hemen 155 i arayıp haber vermiştim birileri kaza yapar diye. Muhtemelen ekip yollayıp kaldırmışlardır.
  • gulbatur birinci sahbatur sondan geliyor  (13.11.19 22:36:46) 
Eğer yol müsaitse sağa çekip hızlıca alıp kenara atıyorum ben. Konya Ovası'nın her hangibir yerinde yolda kalan olmasın diye yapıyorum. Tabi yol ortasında kocaman duruyor ve ben çarpınca tehlike yaratacak gibiyse eğer. Onun haricinde kamyon, tır filan altına alınca sağa sola savurtuyor. Veya daha küçük parçalara bölüyor.


  • ceyhan prensi adana  (14.11.19 17:15:45) 
ben de bir kere gerede rampasında kocaman lastiğe denk geldim. karayollarını aradıydım ekip yollayacaklarını söylediydi.

devriye gezecekerlini sanmıyorum ama anca biri haber verecek/şikayet edecek öyle...
  • qobel  (14.11.19 18:06:38) 
Birisi böyle bir mobil uygulama yapsa. Her hangi bir yolun şu kilometresinde şöyle bir sorun var desek. Görevliler gelip düzeltse birine birşey olmadan. Ne güzel olurdu.


  • alicandan  (16.11.19 20:28:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.