[]

ttnet'ten superonline'a geçiş

superonline yetkilisi ttnet iptali sırasındaki cezaları ödeyeceklerini söyledi.

ttnet'e iptal için gittik üzerinizde bir modem gözüküyor dediler. belki 7 yıl önceki modemdir o 6 yıl önce falan ben airties almıştım kendi paramla. ttnet modemi istiyormuş.

modemin kutusunu bulduk ama kendi yok,

superonline o modemin parasını öder mi?

 
Superonline ceza ödemez. Siz cezanın tümünü ödersiniz, superonline da ödediğiniz tutar kadar sizden ödeme almaz. Cebinizden tek seferde o ceza tutarı çıkar ama. TTnet'in modemi istemesi garip geldi. 7 yıl önce sözleşme imzalarken aldığınız modemse eğer bahsedilen, modem tutarını kaç faturaya yansıtıyorlar bilmiyorum ama en kötü 2 senenin sonunda modemin parasını ödemiş olmanız gerekirdi. Superonline'ın modem parasını ödeyeceğini sanmam. Önce ttnet'i arayıp modem konusunu netleştir bence.


  • IncredibleMau  (13.11.19 20:58:40) 
6-7 yıl önce modemler faturaya yansıtılıp satılıyordu. yani modem sizin oluyordu. güncel durumda modem kullanım ücreti alıp taahüt sonunda geri alma uygulaması var. bence 7 sene önceki sözleşmeye göre o modem sizin olması gerek. itiraz edin.


  • xrated  (13.11.19 21:06:45 ~ 21:07:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.