[]

Acil/ doktor veya deviasyon ameliyatı geçirmiş/ hassas içerik

Geçen salı konka ve deviasyon ameliyatı oldum.burnumdan az önce şöyle bişey geldi bu normal mi? Doktoru aradım uçaktayım kapatıcam söyle dedi normal dedi ama içim rahat etmiyor başından savsakladı sanki.




 
demek herkes ayni tepkiyi veriyor. kiz kardesimde de 1 hafta sonra boyle olmustu. hicbir seyi yoktu.
belki sizinki de boyledir. ki bence oyle.

  • turbo sadık  (13.11.19 20:15:36) 
Doktor değilim ama turbo sadik+1
Herkesten aynı şeyi duydum

  • kisa  (13.11.19 21:02:36) 
bundan bşiey olmaz ya. pıhtılaşmış kan bu. benim ilk burun ameliyatımdan 3 hafta sonra burnumdan eşek kadar kemik parçası çıkmıştı devlet hastanesi sağolsun. ikincide böyle pıhtılar falan çıktı işte. normal normal gorkma tubork


  • Tears of Devil  (13.11.19 21:08:35) 
Bunun için ameliyat falan olmaya gerek yok. Grip olup çok sık burnumu sildiğimde bile mukozada kan oluyor. Endişe edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum, içinizi ferah tutun. Geçmiş olsun.


  • suyu_arayan_adam  (13.11.19 21:24:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.