[]

30 yaş üstü bekar kadınlara kafayı takanlar

Bu insanlarla ne alıp veremediği var sözlükçülerin? Niyeyse sürekli bir gömme çabası var.




 
iş yerinde yazmıştır, kadın da terslemiştir. onun kuyruk acısı ne olacak.


  • angelofdeath  (13.11.19 12:25:28) 
Sözlükte doğru düzgün sağlıklı insan kalmadı ki, herkes bir şeylere takmış durumda ve özellikle kadınlara. Ciddiye almayın bence oradaki kimseyi.


  • wmeh  (13.11.19 12:30:15) 
memlekette herkes herkesin bir şeylerine taktığı için pek normal geliyor bana artık. yaş,cinsiyet,saç rengi...

sözlükten ziyade memleketin insanı bu.
  • hemsta  (13.11.19 12:37:21) 
Sözlük dediğin cahil cühela dolu artık


  • el conquerador  (13.11.19 12:41:22) 
Alt kültürde garip hatta ayıp karşılanan bir durum 30 yaşına gelip evlenmemek. Kadında bir sıkıntı, bir arıza olduğuna yorulur genellikle. Kafa olarak köyünden, mahallesinden çıkamamış insanlar bunları söyleyenler. Muhatap almamak lazım.


  • epistemic_regress  (13.11.19 12:41:42) 
Ya cahil ve sorunlu olduklarını anladım, neden diye soruyorum.


  • i ve been mistreated  (13.11.19 12:42:27) 
sözlükçü dediğin okulda, işte, sokakta, kafede orada burada gördüğün adamlar işte farklı birileri değil. türk insanı -hatta daha geniş alalım- orta doğu halkları neden böyleyse sözlükçüler de o yüzden böyle işte.


  • hadsafhada  (13.11.19 12:51:17) 
neden?
çünkü cahil kafa yapısı. bu kafanın ürettiği evde kalmış kadını aşağılama fikri.
diğer yandan kedi ciğer olayı. artık yaşı da geçiyor çok fazla seçici olmaz verir bu diye yürüme ve ters köşe olma.

edit: kassiopeia +1
  • orijinal nick bulamadim  (13.11.19 13:10:25 ~ 13:46:39) 
Tamamen olta. Sağlıklı iletişim kuramayan,kadınlarla sohbet baslatamayan, yazıları da güzel olmadigi için kadınlardan ilk mesajı alamayan milf sever ergenlerin tartışmayla ilk mesajı alıp oradan işi tatlıya bağlarız çabası. İlkokulda hoşlandığı kızla ne konuşacağını bilmediği için saçını çekmekten farkı yok.


  • deer hunter  (13.11.19 13:17:55) 
gecen gun sozlukte 30 yasinda bisiklete binen insan gibi bir baslik vardi. coplukten beter bir hale geldi bence orasi.

neden gomme cabasi var? cunku toplumun ciddi bir kismi kendi ruh sagligi ile ilgilenmekten, kendine bakmaktan korkuyor. kendine bakmak, kendine ben kimim, ne istiyorum diye sormak epey aci verici ve korku dolu bir yolculuk. insanlar korkulariyla yasamayi kendileri olmaya tercih ediyor.

onun yerine baskasi uzerinden kendini tatmin etmek cok daha kolay geliyor. asagilik kompleksiniz varsa baskalarindan asagi hissetmek icin insanlara ihtiyac duyarsiniz, buyukluk kompleksiniz varsa yine baskalarindan iyi hissetmek icin baskalarina ihtiyac duyarsiniz, ama sadece kendiniz olmak icin baskalariniza ihtiyaciniz yoktur, kendi hayatinizda kendi kabugunuzda mutluysaniz, baskalariyla ugrasmak yerine istedigim hayat nedir, bunun icin ne yapabilirim gibi bir dusunce yapisi icindeyseniz, baskalarina ihtiyac duymazsiniz. bence toplumun ciddi bir kismi diger iki kategoriye giriyor. ayrica, surekli bir 'normal' tanimlama derdi icinde herkes, surekli bir 'olmasi gereken'i yasayayim da bitsin derdi icinde. cunku 'guvenli olan o', normali yasarsam dusunmeme de gerek yok, korkularimla yuzlesmeme gerek yok, cesur olmama gerek yok. vs. bu nedenle de toplumun tanimlarina uymayan, hele hele de bundan gocunmayan, kendi olmaya cabalayan insanlardan tiksiniyor. bence olay bu ve benzeri.
  • kassiopeia  (13.11.19 13:44:40 ~ 13:46:01) 
Sozlukculer dedigin 3-5 tane adam bir seyler salıyor o. Sozlukte her seye sallayan adam var.

Bir de bu mevzu ozelinde, orta yas bekar kadinlar sorunlu olarak bilinir toplumda. Insanlar ornegine cok rastlamistir, 30 ustu bekar kadinlarin adi cikmistir.
  • stavro  (13.11.19 15:27:22) 
yüksek ahlaklı toplumumuzun değer yargılarına göre kadın dediğin 20li yaşlarda evlenmeli, çocuk sahibi olmalı. bunlar yoksa o kadın evde kalmıştır, başarısızdır. toplumun beklentisine uymadığınızda insanlar huzursuz oluyor, uymama özgürlüğü huzursuz ediyor. kendilerinin pek mutlu olduğunu da sanmıyorum, mutlu insan başkasına sarmaz.


  • asteriks  (13.11.19 16:12:33) 
Olta +1 bir ümit biri mesaj atar diye bekliyor yazık. Çünkü başka türlü iletişim kuramıyor, muhabbeti çekilmiyor, iki saniye katlanılamayacak bir insan.


  • rock n roll  (13.11.19 20:33:51) 
çoğunun troll başlıklar olduğunu düşünüyorum, özellikle amcalar, teyzeler, asıl amacı gibi ifadeler içeren başlıklar.

böyle böyle eğleniyor insanlar, troll kültürü çok hoş bir kültür değil ama yeni nesilin eğlenceden anladığı bu gibi geliyor bana
  • selam  (13.11.19 21:14:56) 
Ben seviyorum 30 yaş üstü kadınları.


  • ckgoneforawhile  (14.11.19 09:32:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.