[]

Beltur

Bugun 1 kucuk boy fuse tea aldim 5 tl.
Ucuz falan olmayacaksa belediye niye ticaretle ugrasir ki?
Fiyat normal mi yoksa?


 
belediye tesislerine gittim, istanbulda değil çok dandik bir ilçedeyim, kağıt bardakta nescafe 4 lira, cappucino 7 lira.

yani ben bu parayı verdikten sonra etraftaki kafelerden çok kaliteli hizmet alırım. kaldı ki self servis.
  • hem şişko hem deli  (12.11.19 18:08:00) 
ucuz demeyelim de normal diyebiliriz. askeri tesiste olsaydın 3 lira olurdu. belediye bence 4 tl yapabilirmiş. 5 tl de biraz fazla olsa da yanlış bir fiyat değil. 4 olabilirmiş ama. tabi ben bunu götümden sallıyorum gider hesabı falan yapmış değilim.

bizim sıkıntımız gelirlerimizin düşük olması. maaşlara gelince 4000-5000 alıyoruz ama harcamaya gelince kalemler yüksek. madridte 100montaditos diye bi mekan var. bira 1€ mesela. ben geçen kayseride bi yere oturdum mantı yedim. su 7 liraya geldi. hadi benim gittiğim yer biraz pahalı bir yerdi. ortalama ve altı mekanlarda da sadece bir şişe 50lik su 2 lira. genel olarak satılan ürünlerin fiyatlarında sayısal bir yükseklik var. yoksa senin aldığın ürünün psikolojik olarak kabul edilebilir sayısal değeri 40-60 kuruş arası bişey.
  • error522  (12.11.19 18:51:25) 
Fiyat normal değil gibi geliyor fakat market fiyatları da aslında çok pahalı ve biraz janjanlı restoranlarda 9-11 liraya satıldığı düşünülürse 5 lira normal kalıyor. Market fiyatı 2 lira ve altında olsa eskisi gibi 4 liradan fazla olmamalı derdim. Yani o işle belediye uğraşmasaydı özellikle restoranlarında 10 liradan aşağı satılmazdı ve açıkçası benim gibi müşterilere de köpek çekerlerdi.

Beltur direkt sosyal tesis mantığı ile işlemiyor sanırım, biraz daha fazla kar amacı güdüyor ama özellikle işlettiği restoranlardaki mekan kalite gibi şeylere bakarsak fiyatlar genel olarak uygun da ama evet duraklarda falan işlettiği büfelerin pahalı olması yanlış.
  • atom karincanin torunu  (12.11.19 20:42:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.