[]

İsteme çikolatası

Bunu nerden alayım? Maddi olarak geçirmeyecek, hoş ve nispeten farklı tasarımlı bir tepsili çikolata almak niyetindeyim. Deneyimlilerin önerilerine açığım.




 
www.haciserif.com

denemedim ama guzel gorunuyor.
  • jimicik  (12.11.19 16:08:00) 
beğendiğin bir meyvelik olur, seramik bir şey olur, ne bileyim güzel bir tepsi olur, evinde kullanmak isteyebileceğin içine çikolata koyabileceğin herhangi bir dekor bile olabilir tamamen hayal gücüne kalmış bu tarz bir obje alıyorsun. ada manolya, melodi gibi ortalama bir pastaneye gidiyorsun, bi kilo ambalajlı çikolata seçiyosun. götürdüğün objeyle beraber onlar sana paketliyor, oluyor sana kız isteme çikolatası. çok abartılacak bir şey değil, 300 liraya falan halledersin. melodi para almıyor süslemeye, ada manolya alıyor sanırım.


  • evde liyakat kalmamis  (12.11.19 16:15:56 ~ 18:01:14) 
Vakko alıp geçeceksiniz.


  • ihanet kac kisilik  (12.11.19 16:23:32) 
bu tip şeylerde çok cimrileşmeyin sonra bi ömür konuşur gelecekteki eşiniz. =)


  • kveldulv  (12.11.19 16:25:36) 
Şehir belirtirsen daha net yardımcı olunabilir. Kaliteli bir yerden şık bir şey yaptırmaya çalış, ucuza kaçma.


  • aquarium  (12.11.19 16:28:36 ~ 18:01:44) 
Zuccaciyelerde iki katli seramik/porselen kurabiyelik diye gecen seylerden vardir. Tepsiydi, gondoldu; kiro, cirkin ve o para verilir mi onlara.
Cok şık seyler bulursun. Hangi sehirdeysen mesaj at, cikolataci bulalim sana guzelinden.

  • la.luna  (12.11.19 16:31:03) 
hocam öncelikle tepsiyi kesinlikle çikolata aldığınız yerden almayın. Ya da önce çikolatacılardan tepsi fiyatı sorabilirsiniz. Çikolatacılar tepsiden ayrı, çikolatadan ayrı, süslemeden ayrı geçiriyorlar diye gördüm hep. Önce tepsi ya da gondol denilen şeye karar verip araştırıp alıyoruz. Daha sonra çikolatacı tarıyoruz, pelit, elit'in falan çikolata bayileri var. Tepsimiz ile oraya gidip çikolata yaptırmak istediğimizi söylüyouruz. Kilo ile istediğin türden tartıp güzelce diziyorlar. Daha sonra tül süs falan yapıyorlar ki bunu bedava sanma buna da para alıyorlar.

Bu dönemde herkes sana bu işlerde 3e 5 e bakmayacaksın falan der. Bunlara sakın kanma sonra para falan kalmıyor. Yani zaten harcamaların çok olduğu bir dönemdesin o yüzden ne kadar tasarruf o kadar iyi.
  • kraldan cok kralci  (12.11.19 16:59:26) 
Genelde pelit denir, bence parasını haketmez ama kimse laf edemez, bence melodi güzel bir alternatif, zaten düz ülker çikolatasının kilosu 70-80 liralarda gezinirken, süslü paketli çikolatanın kilosuna 130-140 liralar normal sayılabilir gibi.

Yerel iyi pastaneler de iyi bir alternatiftir.
  • atom karincanin torunu  (12.11.19 19:58:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.