[]

sevgililer

merak ediyorum ilişkiniz boyunca harcanan giderleri nasıl bölüşüyorsunuz? genelde erkek mi ödüyor yoksa sevgilinizle de alman usulü falan mı?




 
Biz her şeyi eşit bölüşüyorduk. Yani 10 liranın hesabını yapmak şeklinde değil tabi, bir kere o bir şey ısmarladıysa bir dahakine ben ısmarlıyordum gibi. Bir de ortak paramız oluyordu, mesela ikimiz de 100'er lira koyuyorduk ortağa, birlikte yaptığımız yediğimiz vs şeyleri ortaktan harcıyorduk.


  • pati  (12.11.19 13:35:07 ~ 13:35:22) 
yarı yarıya ödüyoruz..örneğin yemeği ben ödemişsem kahve ve tatlıyı o öder.bu mevzu teamül gibi oldu aramızda.

dn:6 yıllık sevgiliyiz.
  • drako  (12.11.19 13:41:33) 
Yarı yarıya değildi bizde kimse kimin ne hesap ödediğinin hesabını hiç yapmadı. İki taraf da karşı tarafın maddi durumunu gözeterek hareket etti sadece.


  • olaylar olaylar  (12.11.19 14:04:21) 
Kuruşu kuruşuna hesaplamıyoruz tabi. Eşit gibi. Bi o öderse bi ben ödüyorum, yemeği ben ödersem içkileri o ödüyor.
O çalışmadığı dönem ben daha çok ödemeye çalışıyordum. Şimdi ben çalışmıyorum, o bana pek ödetmemeye çalışıyor.
Yani ben tek bi insana yüklenilmesine karşıyım, ama kılı kırk yararcasına kuruş hesabını da ucuz buluyorum.
  • bir nick var benden iceri  (12.11.19 15:14:34) 
uzun süredir sevgilim yok. olursa diye düşündüm hepsini benim ödemem gibi bir takıntım var. biraz maço, eski kafalı gelebilir ama neredeyse hep ben ödemek isterim erkek olarak. başkası yaparsa tabii ki yadırgamam ama bilmiyorum %50 olursa rahatsız olurum gibi. ondan sordum.


  • black mamba  (12.11.19 15:23:50) 
Alman hesabı yapmayı seviyorum ben. Öyle yapmadığımız çok çok nadir olur


  • Mossy  (12.11.19 16:49:50) 
sen bakma burada duyuru kızlarının "yarı yarıya ödüyoruz." "genelde ben ödüyorum." diye atar gider yaptıklarına kızların %90 i hesap geldiğinde sıvışmanın peşinde. kimisi tuvalate gider kimisi çantaya, cüzdana uzanıyorum diye ayak yapar.

benimkide yüzüme bakar ödesede gitsek diye.
  • paudi  (12.11.19 16:54:39) 
iliskiden iliskiye degisiyor... sadece benim odedigim de oldu, bazen benim bazen onlarin odedigi de oldu; ama genelde turk kizi bu tip konularda "hesap" erkegin isi der ve odemez


  • sweetoffice  (12.11.19 16:58:50) 
ben sürekli ödemek zorunda hissediyorum ama uzun bir ilişki için sürdürebilir değil aslında. çünkü sürekli bir tarafın 2 kat para harcaması yakında iflas etmesine neden olur.


  • black mamba  (12.11.19 17:20:31) 
Sürekli karşı taraf ödemek istediği için bir o bir ben şeklinde gittik bir süre. Kim ödemişti hesabı yapmadığımız için uzun sürmedi. Çok ısrar eden ödüyor.


  • meraklitursucu  (12.11.19 18:28:04) 
Alman usulü.

Buna sıcak bakmayan kadınlarla uzun birliktelik yaşamıyorum. Sürekli erkeğin ödediği bir ilişkide bir süre sonra erkek tarafının yaşam kalitesi yerlerde oluyor.

Hesap gelince hareketsiz kalan kadına direkt söylüyorum yarısı sende diye.
  • Cruyff  (12.11.19 18:34:23 ~ 18:36:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.