[]

Banyo tesisatı

Merhaba arkadaşlar,

Ebeveyn banyosunda tuvalet yok. Buraya klozet taktırmak istiyorum. Daha önce bir tesisatçı çağırmıştım bakması için. Burada gider için gerekli tesisat yok yapamayız demişti.

Sonra biraz araştırdım internetten ve foseptik tahliye cihazları varmış bunun için. Aşağıdaki ürünleri tavsiye eder misiniz? Hangisini tavsiye edersiniz?
Aranızda tesisat bu işlerden anlayan var mı?

urun.gittigidiyor.com

urun.gittigidiyor.com

urun.n11.com

urun.gittigidiyor.com

 
www.youtube.com


ne değişik ürünler var ya
  • pislick0  (11.11.19 22:52:06) 
bunlar dogru imalatlar degil. tikanma.ihtimali var bu gider borusunu adam lavabo olarak hesaplamis yapmis. ya 75 lik ya 50 lik cekmistir. siz buna tuvalet giderini baglarsaniz. hem ev afedersin de bok kokar hem de o gider tikanacak. cok onemli ise baska care bulmak lazim. yan tarafta baska tuvalet var ise duvari kirip yeri de bir ufak kirip oraya gider dosemek lazim. yapilmayacak is degil yapilir.


  • turbo sadık  (12.11.19 00:00:51) 
bunu yapacaksanız (ki bence yapmayın, türkiye gibi işçiliklerin kötü olduğu bir ülkede ıslak hacimler hep sorun çıkarır) geri tepme olabilecek ara bağlantılar var mı kontrol ettirin. Diyelim ki 100lük boruya ulaşana kadar yan mahalde başka bir lavabo bağlantısı, süzgeç vs. var. tıkanıklık durumunda makineden gelen basınçla buralardan geri tepme oluşabilir.


  • perloneth  (12.11.19 06:20:40) 
Banyoda klozet için 100 lük tesisat yok, ve bu cihazla atığı öğütüp 70 ya da 50 lik olan lavabo giderinden vereceksiniz.

Lavabodan koku yapması dışında tek dezavantajı işçiliğin kötü olması olabilir.

Ben olsam hiç böyle bir maceraya girmezdim, dairede başka tuvalet olmasa ve mecbur kalınsa belki. Ama sanırım böyle bir mecburiyet yok sadece 2. tuvalet olsun diye istiyorsunuz.
  • John Bloor  (12.11.19 10:49:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.