[]

Özel hastanede ütüldüm mü?

Cuma günü boğaz ağrısı, ateş ve gözde iltihaplanma şikayeti ile aile hekimine gittim. Bana göz damlası ve soğuk algınlığı ilaçları verdi.

Bu sabah uyandığımda sol kulağım hiç duymuyordu. Boğazım ve burnum da tamamen tıkanmıştı. Kulağımda inanılmaz bir basınç var gibi esnerken, hıçkırırken çıt diye bi ses gelir ya öyle oluyor.

Neyse ben yarı özel bir hastaneye gittim. Doktor burnuma, boğazıma ve kulağıma bakıp enfeksiyon dolu olduğunu söyledi. Antibiyotiği yaz gönder dimi? Hayır, adam benden bir sürü test istedi. Tabii ben o sırada ölü gibi olduğum için idrak edemedim ve 300 lira bayıldım.

Meğer benden kan testi, işitme testi ve ağız-burun röntgeni istemiş. Abicim bunlar ne alaka? Kan testi sonuçları zaten akşam çıkıyor, sen onları beklemeden ilacımı yazıp gönderdin beni. İşitme testi ne alaka sanki sağır mı olduk grip olduk alt tarafı.

Zaten bu ay part-time çalıştığım için 1.300 lira gibi bir maaş alıcam. 50 lira da muayeneye verdim, 350 lira bana çok koydu. Hastalığı falan unutup sinirden ağladım.

Bu yaptıklarının hepsi gereksizdi değil mi? Aile hekimine gitsem aynı antibiyotikleri o da bana bedavaya yazacaktı. Bu durumda insanlar hala nasıl özele gidebiliyor? Devlet hastanesinde suriyeli bebeler ve burnunu karıştıran dedelerle on saat sıra beklerim de yine de bu tuzağa düşmem artık.

 
maalesefe tuzağa düşmüşsünüz. geçmiş olsun.


  • a darkness coming  (11.11.19 13:56:42) 
Biraz abartmış olabilir ama %0.1 ihtimal de olsa senin için hayati olabilecek bir şeyi yakalayabilirdi belki.
sonra "xyz özel hastanesinde doktorun antibiyotik yazıy yolladığı hasta ertesi gün beyin kanaması geçirdi" gibi bir habere konu da olabilirdiniz.

  • spankenstein  (11.11.19 14:07:18) 
siz yine ucuz yırtmışsınız, azcık geniz akıntısından tomografiye sokulduğumu anımsadım. peki iyi oldum mu, 2 hafta daha süründüm aile hekimi türbanlı kadın doktor iğne yazayım sana dedi, 2 günde ayıktım. dikkat edin dolandırıcı kaynıyor ortalık.


  • for day to break  (11.11.19 14:21:15) 
350 ile yirttiysan uzulme sevin.

10 gun icerisinde ucretsiz kontrole gitmeyi unutma bari, son duruma bi baksin. gitmişken yeni test vs. yaptırma ama :)
  • brkylmz  (11.11.19 14:30:09) 
Ben sadece bir seruma 300 tl verdim sadece seruma verdim, isitme testi biraz abarti olmus ama.. Yazdi diye yaptirmaniz gerekmiyor. kan testi onemli kandaki mikrop orani dedikleri bisey var ona gore antibiyotik veriyor.


  • eja  (12.11.19 08:36:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.