[]

Klasik saat mi akıllı saat mi?

Hangisi daha kullanışlı sizce?




 
klasik


  • unabomber  (10.11.19 19:11:20) 
sürekli şarj etmek zorunda kalacağınız bir saat bence kullanışsız. o yüzden akıllı saat tercih edecekseniz pil ömrünün uzun olmasına dikkat edin.


  • theconqueror  (10.11.19 19:11:54) 
Akıllı saatin ömrümün klasik saatten daha kısa olduğunu düşünüyorum. Bir klasik saati ömür boyu kullanabilirsiniz ama akıllı saat teknolojideki gelişmeler, yazılım güncellemeleri vb. yüzünden daha çabuk eskiyecektir.


  • microfiction  (10.11.19 19:12:35) 
akıllı saat + klasik saat.

ama gerçek bir akıllı saatten bahsediyorum. o da samsung watch. diğerleri saat gibi görünen şeyler. 1500 den başlıyor iyi bir akıllı saat. ama 500 liraya normal saat bulabilirsin. bir insan bu işlere ilgiliyse 2-3 saati olmalı.
  • JackDanielSparroww  (10.11.19 19:17:13) 
akıllı saat kullanışlıdır ama çok çabuk eskir. kullanışlılığı çok kısa sürer.

klasik saat kullanışlılık açısından zayıf olsa bile asksesuar olarak kullanılır. ayrıca dayanıklı bir şeyse çoluk çocuğa miras bırakılabilir. pahalı bir şeyse değer kaybetmek yerine değer kazanabilir.

ayrıca ikisinin arası da mümkün. casio eqb serisi klasik gibi görünür ama kendini telefondan gelen bilgi ile güncel tutar. güneş enerjilidir. pili bitmez.
  • sinek kral  (10.11.19 19:19:38) 
Bu saatten ne beklediğinizle alakalıdır. Şahsen ben asla akıllı saat filan takmam. Onun yerine ruhu olan bir otomatik saat alır yıllarca kullanırım.


  • Başkalaşım  (10.11.19 19:50:33) 
Klasik saat


  • all girls dream  (10.11.19 22:08:15) 
Akıllı ssat de neymiş klasik varken


  • eylul  (10.11.19 22:24:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.