[]

projektör

selamlar,

şöyle uygun fiyatlı projektör bakıyorum da, konu hakkında teknik bilgim sıfıra yakın. lümen değeri filan yüksek olursa iyi olur'dan başka bir şey bilmiyorum, o da ne kadar doğru tartışılır tabi. neyse örnekle açıklayayım:

neatprojector.com

şuna denk geldim. yere koyup tavana yansıtma fikri çok iyi. ve sanırım bir şey alırsam sürekli tavana yansıtarak kullanmayı isterim. bunun fiyatı çok iyi ama teknik özellikleri düşük gibi geldi. en iyi verimi max. 2 metrede veriyormuş, ama benim tavanın yüksekliği yaklaşık 4 metre. sanki kesmez gibi geliyor. fiyatı 200 euro'yu geçmeyecek, nispeten izlenebilir kalitede (4k performans iyi olurdu ama bu fiyata muhtemelen zor) verim veren projektör öneriniz varsa önerilerinizi beklerim.

şimdiden teşekkürler.

 
bu cihazlar oyuncak. cocuklar icin belki cizgi film seyretmekte ise yarayabilir. kesinlikle almayin. saka gibiler.

bu arada zaten cözünürlügünü bile yazamamislar utanclarindan :)) fotolarin neredeyse hepsi cizgifilm farkettiyseniz saklamak icin.

ben bizzat amazondan alip denedim ve geri gönderdim.

sonra 2. elden az kullanilmis eski bir projektör aldim 720p.

200€ ya ikinci el iyi bir sey alabilirsiniz.

indirime getirerek 350€ civarina sifir 1080p alinabiliyor.

tavana yansitma olayi bence güzel degil bu arada. öyle film izlemeye alismamisiz ben hep uyuyakaldim:)
  • duygusuzromantik  (10.11.19 14:42:36 ~ 14:46:01) 
bir atasözünü hatırlattı. boşa gidecek paran çoksa projektör al, paranın kıymetini biliyorsan iyi bir tv al.


  • ozdek  (10.11.19 14:57:44) 
@ozdek projektörle tv bambaska seyler.

birbirinin yerini tutmazlar.

tv ye ikame olarak kullanilacaksa elbette projektör kötü. ama film ve diziler icin cok daha zevkli.
  • duygusuzromantik  (10.11.19 15:02:34) 
gözlerini bozabilir bukadar flue kalitede çıktı verip okadar büyüten projektörler ki bu tip modelleri dealextremden 5 sene önce 20 dolaramı ne almıştık. çalışır durumda hala ama kullananı pek yok


  • HasanK  (10.11.19 15:10:23) 
@duygusuzromantik işte evet bana da oyuncak gibi geldi. ama tavana yansıtma olayına tav oldum ve gerçekten hep öyle izlemek niyetindeyim. sizin de söylediğiniz gibi sadece dizi ve film izlemek için kullanacağım. @özdek haklısın ama normalde tv izlemiyorum. dediğim gibi olay tavana yansıtabilmek. @hasanK gözler zaten pelteye döndü. biraz fiyatı yükseltip daha iyi bir şey bulmaya çalışayım madem. belki de şu black friday olayını beklesem iyi olur.
marka öneriniz varsa da buyrun, çekinmeyin:)

  • diabolus in musica  (10.11.19 15:58:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.