[]

üniversitelerdeki akademisyen öğrenci ilişkileri

son olayla iyice paranoyak oldum. her erkek hoca ve kadın öğrenci, özellikle çok yakın olanlar, odasından çıkmayanlar mutlaka bir şey yaşıyordur diye düşünmeye başladım. doğru düzgün bakamaz oldum insanlara. düzgün akademisyen ve öğrenciler mutlaka vardır, bu duyduklarımız milyonda bir falandır değil mi?




 
Bölümüne göre değişir, benim bildiğim kadarıyla diş hekimleri ve tıpçılar arasında, araştırma görevlisi/uzman ve öğrenci ilişkileri çok yaygın. Evlenenler falan da oluyor sık sık. Adeta gelenek gibi. Diğerlerini bilmiyorum.


  • sopiro  (10.11.19 14:25:49) 
Bizim okulda 2 hoca vardı böyle. Onun ayarında olan kızlar yüksek alırdı hep hatta biri hocaya adıyla sesleniyordu.


  • adetsancısı  (10.11.19 15:05:00) 
sopiro haklı, sağlıkçılar arasında neler neler dönüyor.


  • neverlose  (10.11.19 16:14:27) 
her taraf mantar gbi üniversite dolmuş, ünvanlar yerlerde. Fetöcüsün, sınıfta bırakırım, şikayet ederim bilmemne diye hem hoca hem öğrenci tarafında neler dönüyordur neler. Ayyuka çıkanlar 5%i falandır


  • speedy  (10.11.19 16:59:12) 
Özel üniversitelerde, eğer sınıfta belirgin bir güzelliğe sahipse bir kız zaten hoca ona takar (olumlu anlamda) mutlaka, olağanüstü garip bir şeymiş gibi yazmanı garipsedim ben de.

Geçen sene bir kızla tanışmıştım, antepli bir kezoydu Kadir Has'ta okuyan, hocalarından birinin ona Instagram'dan nasıl yürüdüğünü ve onun arabasına bindiğine ona nasıl açıldığını filan anlatırdı.
  • Avoiding The Puddle  (10.11.19 17:13:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.