[]

Bana anlaşmalı kargo lazım

Farklı farklı illerden 10-15 arası kargo gönderilecek bana.
Kargo poşetine osursan 20 liradan başlıyor. Anlaşması olan 3-5 liraya gönderiyor. Çeşitli %30 kampanyaları var ama o da kurtaramaz.
Kurumsal bişi de değilim.

Nasıl başarırım bu işi?

 
birincisi şubeye gidip anlat, bazen böyle durumlarda başkasının anlaşması üzerinden işlem yapabiliyolar.

eğer yapamazsan anlaşmalı bir esnaf , sanayici vb tanıdık bulup rica etmen gerek.

sürrat kargonun 13:00 ile 15:00 arası indirimi var, üstüne bir de şube indirimi ekliyolar, normalde 200 e gitmesi gereken kargo 60 liraya gitti geçen gün, tabi çok gidip geldiğim için tanıdık artık şubedekilerle birbirimiz, onların insafına kalmış bir olaydı.

oradaki bayan da dedi, en ufak poşet 20 liradan başlıyor bizim de fiyatlarımız uygun değil ama ben böyle böyle yaptım diye.


gittigidiyor'un kargo indirimi olayı da var atıyorum 1er liralık ilan açarsın 20 tane, millet satın alır kodu kullanır yine ciddi ucuza gelir.
  • hem şişko hem deli  (09.11.19 00:45:02 ~ 00:47:44) 
Şimdi sıkıntı şu, gelecek 10-15 kargo alakasız kişiler tarafından gönderilecek. Ben göndersem sorun yok bir yolunu yordamını bulurum.


  • dieselsingle2  (09.11.19 00:48:57) 
kargoların boyutu ne hocam. şu linkteki eleman ile görüş. gidecek adres bilgilerini veriyosun kod hazırlıyo bi tane. o kodu kargo yetkilisine veriyosun tüm bilgiler içinde yolluyosun kargoyu. özellikle yüksek desili kargolarda bayaa uyguna geliyo.


forum.donanimhaber.com
  • spirit crusher  (09.11.19 01:05:36) 
@spirit bunu 2-3 kere denedim kargo şubelerinde sorun yaşadık.


  • dieselsingle2  (09.11.19 07:50:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.