[]

Tüyap Kitap Fuarı

Nasıl gitmeye değer mi? Güzel indirimler var mı? Yoksa hiç uğraşma internetten al en iyisi der misiniz?




 
geçen gitti gezdim dolandım. güzel kitaplar vardı, benim elimdekiler bitmeden yeni kitap almak istemediğim için yeni bir kitap almadım defter ve yks için kitap aldım.. o kitapları internettende alabilirsiniz fazla fiyat değişmez sanırım.. ama eğlence olsun 2-3 defter alırım diyorsanız gidin ama pekte eğlenmeyi beklemeyin. giriş 10 lira. ğrenci beleş..


  • sonuncu nokta  (09.11.19 01:16:44) 
internetten çok daha ucuza aynı kitapları alıyorsunuz. tüyap'tan hammalık etmeye gerek yok.

eskiden insanlarla, çalışanlarla kitaplar üzerine muhabbet sohbet ederdik, koyu muhabbetlere dahil olur yeni insanlar tanırdık, şimdi sadece telefonu ile oynayanlar var.

ben eskiden aldığım zevki artık almıyorum. 20 sene düzenli gittim. taa taksim'deki şimdi trt binası olan yerdeki kitap fuarına giderdim. dört gözle beklerdim fuarı... artık "aaaa fuar mı varmış, peki" deyip geçiyorum.
  • unique hint kumasi  (09.11.19 01:51:59) 
Bence insanlar "kitap fuarına gittim" demek için gidiyorlar fuara. Sınav kitapları vs için gidenleri tenzih ediyorum ama yani o kadar yol, o kadar kalabalık, yetmezmiş gibi bir de gitmeye değer bir indirim de yok. Tabi ki standların kirası vs derken internet ile aynı fiyata olmasını beklemiyorum ama bu saydığım nedenlerden dolayı pek çekici gelmiyor bana.


  • ravenclaw  (09.11.19 04:26:04) 
beylikdüzünde yaşıyor olsaydım giderdim.


  • yeahbutso  (09.11.19 08:47:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.