[]

Excel çıktı alma

Yardım edin arkadaşlar. Bir çıktı alacam. Sayfa tüm sayfaya yayılmıyor. Bir çıktı alıyorum yarısı boş. Tam sayfaya basmıyor çıktıyı. Sütünü sığdır diyorum satır sığmıyor satırı sığdır diyorum sütun sığmıyor.
Nasıl olacak bu iş ?



 
yazdırma alanı seçip, sayfayı ona göre ayarlayabilirsin.


  • scudman1  (08.11.19 16:51:31) 
Görünüm > sayfa sonu ön izleme

Orada sayfa sınırlarını ve basılacak kısımları görürsün, ona göre ayarla. Eğer sıkıntı buysa.
  • John Bloor  (08.11.19 16:56:41) 
sığmıyor mu, küçük mü geliyor ben anlamadım.

başta yayılmıyor, yarısı boş çıkıyor demişsiniz, sonda da sığmıyor demişsiniz.
  • kibritsuyu  (08.11.19 16:58:45) 
anladığım kadarıyla normal hali sığmıyor ama sığdır dediğinizde ise minnacık çıkıyor yazılar. sığdır demek yerine yüzdesini manuel azaltarak gidin. %100'den %90'a sığmazsa %85'e gibi. deneye deneye gidin. bir de kenar boşluklarını sıfır yapın.


  • naksidil  (08.11.19 17:46:19) 
Excel de sayfanin altında boşluğu da sayfadan kabul ediyor halbuki orası boş. Şöyle anlatayım excelde 55. Satira kadar veri var ama ciktiyi 75. Satıra kadar alıyor


  • JackDanielSparroww  (08.11.19 18:05:38) 
Excelde sag altta sayfa görünümü kısmında 3 tane secenek var, oradan sayfa görünümlerini mavi çizgilerle belirten kısma tıklayıp boş sayfayı dahil etmeyecek şekilde yukari doğru kaydırın ki boş sayfa gereksiz yer kaplamasın ve çıkmasın. Hah yani o mavi kisim sayfanın sınırını gösteriyor onu 75. satırdan 55. satıra çekeceksin. Umarım anlatabildim.


  • karacigerim vur kadehlere  (08.11.19 18:29:18 ~ 18:31:20) 
yazdırmak istediğiniz hücreleri tarayıp; düzen - yazdırma alanı belirle butonuna basınız


  • hidrolikortakol  (09.11.19 10:05:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.